Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ – ΣΚΟΤΑΔΙ στη ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ – ΣΚΟΤΑΔΙ στη ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!

Τελικά, οι “γύφτοι”*  πρέπει να έχουν γίνει εκατομμυριούχοι από το Δήμο Γαλατσίου! Κατά το Δήμο, και ειδικά τη διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου του Αλσους Βείκου, ΔΕΝ υπάρχει καλώδιο που να μη το έχουν κλέψει!

Επίσης, οι “γύφτοι”*, πρέπει να έχουν εκπληκτικές ικανότητες, όσον αφορά στο τρόπο που ξεθάβουν καλώδια από υπόγειες σωληνώνεις, σκαρφαλώνουν σε στήλους 8-15 μέτρα ψηλούς (χωρίς σκαλοπατάκια)και κλέβουν τα καλώδια ή και καμμιά λάμπα.

Προπόνηση στο ΣΚΟΤΑΔΙ στις 25 ΟΚΤ. 2012 ΩΡΑ 20:00

Και επειδή ο Δήμος για να αλλάξει λάμπες στους στήλους χρειάζεται να φέρει γερανοφόρο όχημα, μήπως θάταν καλή ιδέα να βάλει κάποιον “γύφτο” για να αλλάζει τις λάμπες;;; (και η πληρωμή κατ΄αποκοπή…μέρες που είναι)!!!

Βέβαια, υπάρχει και ένα θέμα που μας βάζει σε υποψίες!!!

Υπήρξαν, το καλοκαίρι πολλές μέρες που στο κλειστό οι προπονήσεις σταματούσαν μόλις σκοτίνιαζε – ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ έλεγαν!

Υπήρξαν νύκτες ΧΩΡΙΣ φωτισμό στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου…πολλές νύκτες – Φταίγαν οι κλοπές στα καλώδια έλεγαν!

Τώρα ζούμε νύκτες ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ στα ΑΝΟΙΚΤΑ γήπεδα μπάσκετ – Πάλι οι κλοπές στα καλώδια μας είπαν χθες βράδυ! Τέσσερις κολώνες φωτισμού με 8 λάμπες σβηστές, 3 κολώνες με μια λάμπα αναμένει και μια σβηστή, ΜΟΝΟ μία κολώνα σε πλήρη λειτουργία!!!

Ποτέ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Πρόβλημα, με το φωτισμό των γηπέδων τέννις. Μήπως επειδή είναι το ΜΟΝΟ άθλημα για το οποίο ο ΔΗΜΟΣ  χρεώνει τη χρήση των γηπέδων στους πολίτες;;; (λέω εγώ τώρα…)!!!

Και η ΑΗΤΤΗΤΗ ομάδα των ΕΦΗΒΩΝ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, της ομάδας της πόλης που οι ΑΝΤΡΕΣ της ΠΑΙΖΟΥΝ στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, προπονούνται μετ’ εμποδίων, και στη βροχή, και τώρα και στα σκοτάδια!!!

Η “φωτεινή” πλευρά του Γηπέδου – 25 ΟΚΤ. 2012 ΩΡΑ 20:00

Με αυτό  το τρόπο ο ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ επιβραβεύει τους Αθλητές της πόλης του!!!

Θαυμάστε στις φωτογραφίες τη “βράβευση” του ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στους Αθλητές της ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

ΣΣ:

*  “γύφτοι”: Οι τσιγγάνοι, οι Ρομά, ή όπως άλλως είναι γνωστοί. Κατά το ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ οι μόνοι υπεύθυνοι της κατάντιας του Αθλητικού Κέντρου!

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Πάνω