Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Από ΑΥΓΟΥΣΤΟ…ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

Από ΑΥΓΟΥΣΤΟ…ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στη ΒΑΣΗ και στη ΔΡΑΣΗ!!!

Παρόλο ότι η ευχή “καλό Χειμώνα” δεν μου κάθεται καλά στα αυτιά τέλος Αυγούστου, αναγκάζομαι να την αποδεχθώ μια και λίγο πολύ όλοι έχουν επανέλθει από τις διακοπές ή τις “διακοπές” τους, και ετοιμάζονται για τη νέα περίοδο στα αθλητικά πράματα της περιοχής Γαλατσίου.

Τη βδομάδα που “τρέχει”, όλες οι αθλητικές ομάδες της περιοχής μας ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους για τα νέα πρωταθλήματα. Επίσημες πρώτες με πλήρη σύνθεση των ρόστερ τους αναμένονται τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, με την επιστροφή και των τελευταίων από τις Διακοπές τους.

2013-08-21-277
Από την αρχή προετοιμασίας του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Μια πρώτη επαφή είχαμε με τη ΝΕΑ ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, στη δεύτερη χρονιά της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα είναι κυριολεκτικά ΝΕΑ, αφού από έχει αλλάξει κατά 80% από τη περσινή.  Νέα πρόσωπα στην ομάδα ο Ματέι Στογιάνοβιτς, Αδάμ Ρεγκούζας, Ορέστης Λίτσο, Τάσος Κοκορόγιαννης, με προσθήκες 3-4 παικτών από τις υποδομές του Συλλόγου όπως Κανελλόπουλος, Καρούσης, Γόγωνας, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του τελικού ρόστερ από τη ΝΕΑ διοίκηση του συλλόγου (μετά και τη παραίτηση και του κ. Ηλία Γραμματόπουλου).

Η μάχη παραμονής στη Γ΄Εθνική φαίνεται πολύ δύσκολη και διαρκής, αλλά, όπως μας τόνισε ο Μάκης Κουμαράς, οι διοικούντες πρωτίστως δείχνουν να ενδιαφέρονται για το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και τη προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες τους, παρά του ότι πάρα πολλά παιδιά έχουν ήδη αποχωρήσει.

Για τις υπόλοιπες ομάδες θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες σε μελλοντικά μας άρθρα.

Ευχόμαστε τα καλύτερα για όλους!!!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω