Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΒΟΛΕΪ: Νίκη των Γυναικών στη 1η του 2ου γύρου!!!

ΒΟΛΕΪ: Νίκη των Γυναικών στη 1η του 2ου γύρου!!!

ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 0-3!

Εύκολη νίκη πέτυχαν οι Γυναίκες  της  ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στη πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου Τοπικού Πρωταθλήματος Γυναικών. Στο γήπεδο του ΜΕΤΣ αντιμετώπισαν την ομάδα του ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ την οποία κέρδισαν με 3-0 σετ.

DSC1196_aegΣτο πρώτο σετ, η ομάδα του Γαλατσίου ξεκίνησε καλά και παρ’ όλο που η γηπεδούχος ομάδα αντιστάθηκε, διατηρήθηκε μπροστά στο σκορ και κέρδισε τελικά το σετ, μάλλον δύσκολα, με 21-25.   Στο δεύτερο σετ  ο ‘ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ’ ήταν καλύτερος κοντά στο φιλέ και με καλές άμυνες και δυνατό μπλοκ προηγήθηκε με 11-5! Στο σημείο αυτό ο προπονητής της ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αντικατέστησε την Ρηγάκη με την Κελεσίδη, κατορθώνοντας να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί με 12-16. Το τέλος του σετ βρήκε την ομάδα του Γαλατσίου και πάλι νικήτρια με 20-25. Το τρίτο σετ είχε τυπικό χαρακτήρα. Το Γαλάτσι, σαφώς ανώτερο επικράτησε πολύ εύκολα με 12-25, κάνοντας το 0-3 και φεύγοντας από το κλειστό του ΜΕΤΣ με το διπλό της νίκης.

Καλύτερες από την ομάδα του Ηλία Αραμπατζή η αρχηγός Σπένδου, η Κελεσίδη, η Αγγελοπούλου και η Χατζηνικολάου.  Από τις ηττημένες ξεχώρισε η αρχηγός και πασαδόρος Μύτα και η Σιαμέτη.

Τα σετ : 21-25, 20-25, 12-25

Συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ : Προπονητής: Παυλάκης Άρης.

Νικολαίδου, Μαγκώνη, Βαμβακά, Λαζαροπούλου, Καραγεωργίου, Σιαμέτη, Γκασιάλη, Κόρδα, Σπηλιωτοπούλου, Χρυσόχου, Μύτα (Αρχ.)

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Προπονητής: Αραμπατζής Ηλίας

Παναγοπούλου, Αγγελοπούλου, Γεωργιάδη, Ρηγάκη, Τσαρούχα, Σπένδου (Αρχ.) , Χατζηνικολάου, Χυτήρη, Κελεσίδη, Μανούρη, Καλογεράκη, Λινάρδου

Πηγή: SPORTSonAIR

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω