Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Γαλατσιώτικο Μπάσκετ: Τις πταίει;

Γαλατσιώτικο Μπάσκετ: Τις πταίει;

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 77 – 37

Μια ακόμη οδυνηρή ήττα – συντριβή – για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ χθές στο κλειστό του Ψυχικού από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ με 77-37 και ολοταχώς για υποβιβασμό.

Η σύγκριση της σύνθεσης της ομάδας του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στα δύο παιχνίδια απέναντι στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ αποδεικνύει την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει εδώ και καιρό η ομάδα της πόλης.  Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχαμε νίκη του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με 63-53, χθές στον αγώνα – παρωδία για το Γαλάτσι, ήττα με 40 πόντους διαφορά…

Τις πταίει λοιπόν? Που είναι οι αθλητές που κέρδιζαν στο πρώτο αγώνα και χθες δεν υπήρχαν στο παρκέ? Γιατί έφυγαν σχεδόν όλοι? Ποιός είναι υπεύθυνος τόσο για την αρχική επιλογή αλλά και για την αποχώρησή τους? Υπάρχει διοίκηση που καταλαβαίνει το άθλημα? Υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος που μπορεί να βάλει τέλος σε όλο αυτό?

Από το να διαφημίζονται στα media όλη μέρα οι προσκλήσεις για εγγραφές στις Ακαδημίες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, με παραβίαση των προσωπικών δεδομένων παιδιών αρκετά – πυκνά, υπάρχει κάποιος που μπορεί και θέλει να ενημερώσει το κόσμο του Γαλατσίου αλλά και των γύρω περιοχών, τι ακριβώς πρεσβεύει αυτός ο Σύλλογος?

Υπάρχει κάποιος διοικητικός παράγων στο Γαλάτσι που μπορεί και του επιτρέπεται να εξηγήσει πως από τις επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις Ανδρών και Γυναικών του Γαλατσιώτικου Μπάσκετ, φτάσαμε σήμερα στη πλήρη απαξίωσή του, έως την ανυπαρξία του?

Ειλικρινά, ΔΕΝ περιμένουμε απαντήσεις! Δυστυχώς! Μείναμε μόνοι να φωνάζουμε…

Το φύλλο αγώνα (και μόνο για την ιστορία…)

Διαιτητές: Κούλης Χ., Ψύχας, Κοτσίρης

Δεκάλεπτα: 28-11, 39-29, 50-31, 77-37

Ποσειδώνας (Μπουγιούρης, Τριανταφύλλης): Καραμπάτος 3, Δαβουλάρης 17, Δημητρόπουλος 9 (1), Γεωργακόπουλος 3 (1), Αγγελόπουλος 9 (2), Αντωνόπουλος 2, Πάνου 7 (2), Πλασταράς 4, Σακελλαρίου 9 (1), Καγιαντζάς 9, Παναγιώτου 3, Μακρυγιάννης 2.

Γαλάτσι (Κουμαράς, Λάγιος): Τομαρόπουλος 3 (1), Αναστασιάδης 1, Πολέμης 2, Φυσάκης, Δρούγκας, Τσιούτσιος 11, Ανδρής, Βάβουλας 6 (2), Αβούρης 8 (1), Καριώτης 6, Καλαϊτζάκης.

ΣΣ: Μη μας πεί κάποιος ότι προωθούνται παιδιά του συλλόγου στην Α’ ομάδα, τέτοια προώθηση ούτε στο χειρότερο εχθρό σου!

Σχετικά άρθρα

Πάνω