Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Γεμίστε το ΠΑΛΑΙ για τον ΛΕΩΝΙΔΑ!

Γεμίστε το ΠΑΛΑΙ για τον ΛΕΩΝΙΔΑ!

ALL STAR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ 21 ΔΕΚ. 2016!

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΛΑΣ  (ΠΕΠΣΣ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) διοργανώνουν  το 5ο ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας  τη Τετάρτη 21/12/2016 – ώρα 18:00, στην κεντρική σάλα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου,  υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Η εκδήλωση είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον Λεωνίδα Κουτσούκη, παίκτη της ομάδας της Ζακύνθου και ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ζακυνθινού ποδοσφαίρου που έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και η θεραπεία του απαιτεί νέο ταξίδι σε ειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ. O Λεωνίδας είχε μεταβεί ήδη στη Βοστώνη και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Mass General τον Αύγουστο όπου έμεινε για νοσηλεία περίπου 20 ημέρες. Στο νοσοκομείο αυτό θα πρέπει να επιστρέψει ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων θεραπειών του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών.

Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας, μια ακόμη φορά, εμείς οι Γαλατσιώτες και ας γεμίσουμε το ΠΑΛΑΙ για τον ΛΕΩΝΙΔΑ!!!

Οποιος θέλει και έχει τη δυνατότητα μπορεί επίσης να καταβάλει χρήματα στον κάτωθι λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Σχετικά άρθρα

Πάνω