Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Εξαγριωμένοι οι Γονείς!

Εξαγριωμένοι οι Γονείς!

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στο ΓΗΠΕΔΙΚΟ!!!

Πάνω από 50 γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για το γηπεδικό τη Παρασκευή το βράδυ, στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Άλσους Βέϊκου. Όλοι τους διατράνωσαν την αντίθεση τους στις μεθοδεύσεις και στα ψεύδη του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου σε σχέση με το σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα στο Γαλάτσι, παρά την ύπαρξη του ΔΑΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και του ΠΑΛΑΙ.

Κάποιοι εξ’ αυτών (όχι λίγοι) είπαν να πάνε αμέσως (21:30-22:30 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/11) στο δημαρχείο να κάνουν κατάληψη!!!

Σημειώνεται ότι, όπως φαίνεται και από τις ανακοινώσεις του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών αναγκάζονται να κάνουν προπόνηση στα ανοικτά γηπεδάκια της ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ και της ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ, όπου βέβαια ΔΕΝ υπάρχουν ούτε αποδυτήρια ούτε τουαλέτες!!!

Μετά τα πολλά  και καθόλου κολακευτικά λόγια που ακούστηκαν για τη διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου, και μετά το γενικευμένο προβληματισμό, το ΔΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απoφάσισε να απευθύνει νέα πρόσκληση για κοινητοποίηση, αυτή τη φορά προς τους Γονείς ΟΛΩΝ των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου.

Η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ
Το Δ.Σ του Α.Ο Γαλατσίου λαμβάνοντας υπόψιν την γνώμη της πλειοψηφίας των γονέων των αθλητών του, καλεί γονείς και αθλητές όλων των αθλητικών σωματείων του Γαλατσίου, τους αρμόδιους φορείς και όλους τους δημότες σε μία σειρά κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για το πρόβλημα στέγασης των αθλητικών σωματείων. Σας περιμένουμε την Κυριακή 10/11 στις 11:00 στην είσοδο του ΠΑΛΑΙ, να διεκδικήσουμε αξιοπρεπείς χώρους άθλησης για τα παιδιά μας.

Με τα σημερινά δεδομένα, η χρήση του ΠΑΛΑΙ και των ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΩΝ αυτού φαντάζει αδύνατη για φέτος, αφού μέχρι τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ έχει δοθεί στο Christmas Theater και ΣΚΑΙ για τα show του, ενώ η σύμβαση παραχώρησης από ΕΤΑΔ προς το Δήμο Γαλατσίου λήγει τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2020.!

To GalatsiSports υποστηρίζει και στηρίζει με κάθε τρόπο, όπως έκανε πάντα, τη διεκδίκηση του ΠΑΛΑΙ για χρήση από όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής μας!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω