Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επιτέλους! Ανοίξτε το Άλσος Βέϊκου!

Επιτέλους! Ανοίξτε το Άλσος Βέϊκου!

Παράνομο το λουκέτο από τον Γ.Μαρκόπουλο!

Τη λήψη απόφασης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γαλατσίου για την άμεση λειτουργία του ανοιχτού σταδίου του Γαλατσίου και των γηπέδων τένις ώστε να μπορέσουν οι πολίτες του Γαλατσίου να αθλούνται και οι αθλητές όλων των συλλόγων να προπονούνται ατομικά, ή ανά δυάδες, όπως προβλέπει η ΚΥΑ (ΦΕΚ 648Β/20-102-2021) και οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ζητά με επιστολή του, σήμερα 2 Μαρτίου 2021, ο Νίκος Αποστόλου, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γαλατσίου, εκ μέρους της δημοτικής παράταξης «Γαλάτσι Από Κοινού».

Ο Ν. Αποστόλου διαπιστώνει ότι «το Γαλάτσι αποτελεί μία από τις ελάχιστες πόλεις στην Ελλάδα που κρατά με εμμονή κλειστές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, παρά την επάρκεια προσωπικού και ενάντια στη νομοθεσία για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την άθληση την περίοδο του κορωνοϊού», και συνεχίζει: «Λυπάμαι που δεν δόθηκε καμιά ευκαιρία στα μέλη του Δ. Σ. για διάλογο
και συζήτηση, καθώς το ζήτημα ποτέ δεν τέθηκε ως θέμα συζήτησης στο Δ. Σ., ούτε καν με τηλεδιάσκεψη. Ούτε, όμως, και πάρθηκε κάποια απόφαση ούτε καν υπήρξε εισήγηση από το Δ. Σ. του ΠΑΟΔ για κλείσιμο των εγκαταστάσεων.  Αντιθέτως, οι αποφάσεις για το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων, δεν αναρτήθηκαν με σφραγίδα και υπογραφή των αρμοδίων οργάνων στην είσοδο των εγκαταστάσεων. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή είναι αντίθετες με όσα ορίζονται από την πρόσφατη νομοθεσία για τη λειτουργία τους;»

Η πλήρης, εκτενέστατη και πλήρως τεκμηριωμένη επιστολή, με επισυνάψεις συνδέσμων με όλες τις σχετικές κρατικές αποφάσεις και ΦΕΚ, του κ. Ν. Αποστόλου βρίσκεται ΕΔΩ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, με αποφάσεις απόλυτα αυταρχικές “αποφασίζει και διατάζει” χωρίς να μπαίνει στο κόπο να ενημερώνει ούτε καν τους άμεσους συνεργάτες του.  Δεν εξηγείται η επιμονή του να κρατά κλειστό το μόνο χώρο του Γαλατσίου στον οποίο μπορεί ο κόσμος να περπατήσει και να αθληθεί ατομικά, χωρίς πρόβλημα, και να μη γεμίζουν τα μικρά παρκάκια, οι πεζόδρομοι και τα πεζοδρόμια με συνταξιούχους, νέους, νέες, παιδιά που ψάχνουν λίγο ελεύθερο χώρο να “ξεπιαστούν” από τη κλεισούρα.

Η νεολαία αλλά και γενικά οι δημότες και  του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ας κρίνουν το Δήμαρχό τους! Το 62% δεν είναι παντοτινό και κυρίως ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω