Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ε.Ο.Κ.: Επικίνδυνα Ανεύθυνοι ή απλά Ανίκανοι?

Ε.Ο.Κ.: Επικίνδυνα Ανεύθυνοι ή απλά Ανίκανοι?

Δεν είναι μόνο ανίκανοι να οργανώσουν απλά πράγματα, όπως πως να χωρίσουν “δυο γαϊδάρων άχυρα”!

Είναι και άμεσα υπεύθυνοι για τη συνεχόμενη υποβάθμιση και απαξίωση του Ελληνικού Γυναικείου μπάσκετ!

Ζώντας από κοντά, μετά από χρόνια, το πρωτάθλημα της Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Γυναικών, το σίγουρο και αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δείχνει μακράν ανίκανη να διαχειριστεί ένα Γυναικείο πρωτάθλημα Εθνικής εμβέλειας, το οποίο είναι ερασιτεχνικό μόνο στα χαρτιά!

Δεν θα σταθούμε στα τόσα και τόσα που έχουν γραφεί εναντίον των διοικούντων την ΕΟΚ τα τελευταία χρόνια. Το κάνουν και μάλιστα με πολύ καλύτερο τρόπο οι έγκριτοι δημοσιογράφοι αλλά και οι ανιδιοτελείς άνθρωποι του χώρου που παραδόξως το υπηρετούν ακόμα!

Θα σταθούμε στο θέμα του προγραμματισμού ΕΘΝΙΚΩΝ πρωταθλημάτων, και ρωτάμε:

Είναι δυνατόν να προγραμματίζεις πρωτάθλημα Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας χωρίς να υπολογίζεις το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, που μαζί με το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στη Κρήτη, σε “υποχρεώνουν” τελικά να αναβάλεις αγωνιστική(ες) της ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ διοργάνωσης σου ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ Μπάσκετ στη χώρα???

Είναι δυνατόν ως διοργανώτρια αρχή να μη μπορείς να αποφασίσεις τι και πότε, και να ζητάς τη γνώμη-θέληση των ομάδων, που σε άλλες περιπτώσεις τις γράφεις, αν μη τι άλλο, στα παλαιότερα των υποδημάτων σου???

Πως μπορείς να εγγυάσαι ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ πρωτάθλημα όταν με τις ενέργειές σου δημιουργείς τις βάσεις για κάθε είδους ατασθαλίες από “διοικούντες” τις ομάδες, και από “κυρίαρχους” συντελεστές των αγώνων???

Πόσο πιο “γυμνός μπορεί να είναι ο Βασιλιάς” αφού σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματός σου τα αποτελέσματα και οι κατ’ ευφημισμό ανατροπές και διαφορές σε υποτιθέμενα “ντέρμπι” προκαλούν τα γέλια και την απαξίωση από κάθε λογικό φίλαθλο γνώστη του αθλήματος που υπηρετείς???

Και φυσικά ΔΕΝ περιμένουμε απαντήσεις! Απλά ευχόμαστε να υπάρξει κάποιος μαγικός τρόπος να ξημερώσουμε μια μέρα με μια ομοσπονδία που να νοιάζεται για το άθλημα, τους αθλητές – αθλήτριές του, τους προπονητές του και τους πραγματικούς φιλάθλους του!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΥΓ1. Δείτε το e-mail της ομοσπονδίας προς τα Σωματεία ΕΔΩ σχετικά με τις ημερομηνίες διοργανώσεων,  και αναβολές αγώνων, για να θαυμάσετε οργάνωση…!

(Οι διευθύνσεις e-mails των αποδεκτών έχουν κρυφτεί για λόγους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.)

ΥΓ2. Περί στοιχήματος (διαδικτυακού και παράνομου βέβαια) σε αγώνες μπάσκετ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΏΝ πρωταθλημάτων (ανδρών και γυναικών) μέχρι και Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ, θα τα πούμε άλλη φορά…

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω