Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > Καταγγελία για το Κλειστό Γαλατσίου!

Καταγγελία για το Κλειστό Γαλατσίου!

ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ το ΚΛΕΙΣΤΟ του ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Φωτό του 2011 – Το πρόβλημα παραμένει!!!

Αναβολή επίσημου αγώνα μπάσκετ Γυναικών είχαμε στις 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019, λόγω εισροής υδάτων στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου στο ΔΑΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.  Μετά την εκπαραθύρωση των ομάδων και ακαδημιών μπάσκετ από το ΠΑΛΑΙ, μια και αυτό δόθηκε από το Δήμο για Καλλιτεχνικές παραστάσεις μέχρι το Γενάρη 2020, οι σύλλογοι παρακαλάνε να μη… βρέχει για να κάνουν προπονήσεις και παιχνίδια ακόμη και στο κλειστό του Αλσους.

Η καταγγελία, έφτασε ενυπόγραφη, στο GalatsiSports, και τη δημοσιεύουμε αυτούσια. Τα συμπεράσματα δικά σας.

“ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΣΟΥΣ – ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ

Έχω στη διάθεση κάθε κακόπιστου προσωπικό meil του Δημάρχου(61.34%) στο οποίο επαίρεται ότι παρέλαβε ένα κλειστό σουρωτήρι και το στεγανοποίησε. Κατ’ αρχή να πούμε ότι ασχολήθηκε με τη στεγανοποίηση του κλειστού πρόσφατα, δηλαδή μετά από παρέλευση 4 χρόνων από την ημέρα που ανήλθε στον θώκο. 
Και ω του θαύματος στις 13 τρέχοντος Νοέμβρη, το “στεγανοποιημένο” κλειστό και παρά τις σύντονες ενέργειες του 61.34% πλέον, εξακολουθεί να παραμένει σουρωτήρι.
Εκείνο το βράδυ στο κλειστό του άλσους αναβλήθηκε αγώνας λόγω βροχής !!! ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ. Κάποιος να του εξηγήσει ότι με “αλευρόκολλα δεν βουλώνουν τρύπες.
Υπάρχει τρόπος με μικρό κόστος για τα δεδομένα του Δήμου, που στεγανοποιούν το κλειστό του άλσους με 10ετή εγγύηση που παράλληλα μειώνει την θερμοκρασία το καλοκαίρι κατά τρεις βαθμούς. Και είναι σε γνώση του 61.34% εδώ και 5 χρόνια. Τον έχει ενημερώσει σχετικά ο υπογράφων το παρόν. Αλλά δε βαριέσαι. Όταν έχεις “χειραγωγήσει” αυτούς που πρέπει να είναι στα κάγκελα για το συγκεκριμένο πρόβλημα και για το ξωπέταγμα από το παλαί και αν είσαι και εύκολος ως καθημερινότητα σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα το μόνο που μας σώζει είναι οι προσευχές στον πανάγαθο να βρέχει γύρω – γύρο και το Γαλάτσι να είναι έξω.
 
Αυτά ως προς αυτό που δυστυχώς δεν είναι το μόνο.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ”

Σχετικά άρθρα

Πάνω