Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Κλειστό Γυμναστήριο και ώρες προπονήσεων (συνέχεια)

Κλειστό Γυμναστήριο και ώρες προπονήσεων (συνέχεια)

Επειδή πολλοί από τους αναγνώστες μας και κυρίως οι υπεύθυνοι των Συλλόγων του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν έχουν facebook για να δουν τις σχετικές συζητήσεις, το GalatsiSports άνοιξε τα σχόλια στις δημοσιεύσεις του και ταυτόχρονα σας παραθέτει παρακάτω τα μέχρι τώρα σχετικά.:

 

  • Konstantinos Antoniou Πληροφορίες πήραμε από τον ΑΟ Γαλατςιου ! Δεν ξέραμε τι συμβαίνει ! Την ουσία χάνουμε ! Δεν μας ενδιαφέρει τι γινόταν αλλα τι θα γίνει ! Το προ μίνι ειναι συνέχεια έξω ! Με βροχή με κρύο ! Χάνονται συνέχεια προπονήσεις ! Ας βρουνε ώρες να μπούμε και εμείς κάποιες φορές στο κλειστό ! Δεν μας απασχολεί η κόντρα του ΟΑ με την ΕΓ ! Βρείτε λύση !
  • Τζενη Μπραουζου αν μετρησουμε τις ωρες που βλεπουμε στο προγραμμα οι ωρες τις αε γαλατσιου ειναι οχι 32-35 αλλα 45.ποσα παιδια εχει το αντρικο βολλευ΄το γυναικειο μπασκετ και ποσα παιδια εχει ο αο γαλατσιου? οι ωρες της ρυθμικης δεν αναφερονται πουθενα.ποιος δινει ολους τους αγωνες στο κλειστο? δεν μπορει να βγαζει το προγραμμα καποιος αλλος απο την διοικηση του γυμναστηριου.

 

 

  • Μιχαλης Γκο. οι ωρες που εχει η εγ ειναι μετρημενες 35 και ειναι αναρτημενες στην εισοδο του κλειστου γυμναστηριου !!! το αντρικο τμημα βολλευ εχει 15 ατομα το ιδιο και το τμημα εφηβων και ακομα υπαρχουν και κορασιδες παγκορασιδες νεανιδες και ακαδημιες οποτε ας μηΔείτε περισσότερα
  • Τζενη Μπραουζου θα ηθελα να ρωησω πως το τμημα βολλευ αγοριων με 30 ατομα να εχει το 1/4 των ωρων και τα 250 παιδια του ΑΟ να εχουν τις ιδιες?οσο για τις ωρες των αγωνων οι ομαδες τις δινουν στις ενωσεις και μετα οριζονται.
  • Konstantinos Antoniou Καλημέρα. Πάντως το προ μίνι μπάσκετ του Γαλατσιου , προπονείται μόνο έξω , καθόλου στο κλειστό , όταν μπορούν να γίνουν προπονήσεις λόγω καιρού ! Ας βρουν οι υπεύθυνοι λύση !
  • Κατερίνα Σκαλτσογιάννη Γιατί δεν βγαίνει και η ΑΕ εξω να δει τη γλύκα της βροχής, του κρύου, του αέρα. Εκ του ασφαλούς μπορούμε να μιλάμε όλοι. Δεν μας ενδιαφέρει η κοντρα ΑΟ και ΑΕ. Μόνο τα δικά μας παιδιά ΠΡΟΜΟΝΙ και ΜΙΝΙ του ΑΟ αθλουνται έξω και βέβαια υπό άθλιες συνθήκες.

 

Τζενη Μπραουζου Συμφωνω΄με αυτα που λετε και θα ηθελα να σας πω οτι και το τμημα της ΑΕ ρυθμικης εχει και αυτο 10 ωρες στο κλειστο που ειναι για μπασκετ και βολλευ και τα παιδια μας ειναι μονο στα ανοιχτα.ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Πάνω