Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 70-59!

Μεγάλης σημασίας νίκη για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απόψε στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ με 70-59, που βάζει την ομάδα σε τροχιά play-offs.

Το παιχνίδι όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αρκετά δυνατό με πολλά φάουλ, αλλά και με αρκετά καλό ρυθμό κατά διαστήματα. Με τον Μπαλαμπάνη “on fire” κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, και με τους Κορκοσούρα, Μακρή να παίρνουν τη σκυτάλη στο 2ο, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκτισε μια διαφορά που με λίγη προσοχή θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Σταθερή αξία ο Παπαβλασόπουλος.

Ο ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ έδωσε την εντύπωση ότι ήρθε για να “χάσει”, με πολλά ανεπίτρεπτα λάθη για τη σπουδαιότητα του αγώνα, απέναντι σε ένα ΓΑΛΑΤΣΙ που η εμπειρία των βασικών του παικτών απόψε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη.

Ελάχιστοι, δυστυχώς, οι φίλαθλοι του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στην εξέδρα, περισσότεροι οι φίλοι του ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Αυτή η πόλη, το Γαλάτσι, πρέπει, επιτέλους, κάποια στιγμή να αγκαλιάσει την μοναδική ομάδα μπάσκετ ανδρών που έχει…

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Μαραμής, Σκουλαρίκης

Δεκάλεπτα: 15-13, 31-26, 44-43, 70-59.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς): Λυμπερόπουλος, Τσιούτσιας 2, Οικονομόπουλος 3 (1), Μακρής 14 (2), Κορκοσούρας 14 (2), Παπαδόπουλος 7, Γυφτοκώστας, Καρούσης, Παπαβλασόπουλος 14 (1), Μπινετόπουλος, Στράγκας, Μπαλαμπάνης 10 (1).

ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μπιλάλης Ν., Γιαννακάκης): Τριποδάκης Π. 4, Ζιώγας 4, Μπαζίνης, Μπιλάλης Κ. 2, Πολυδώρου, Τριποδάκης Φ. 12, Βογιατζόγλου 12 (2), Λαμπρόπουλος 14 (2), Πολύζος, Τσιάπας, Τσολακόπουλος, Παναγιώτου 1.

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω