Είστε εδώ
Αρχική > Τέχνες & Πολιτισμός > Μεγάλη Hip Hop συναυλία στο ΠΑΛΑΙ!!!

Μεγάλη Hip Hop συναυλία στο ΠΑΛΑΙ!!!

Ένα μεγάλο LIVE οργανώνεται στο ΠΑΛΑΙ για κοινωνικό σκοπό!

Tο Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 18:00 στο ΠΑΛΑΙ (Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου) θα πραγματοποιηθεί μια απο τις μεγαλύτερες HIP HOP συναυλίες που έχουν γίνει στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Τα 6ΑΡΙΑ, οι JOKER/TWO-FACE, oι ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ, ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, ο 12ος ΠΙΘΗΚΟΣ, ο ΖΗΝΩΝ, ο ΛΕΞ, ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ, οι ΣΤΙΧΟΙΜΑ και οι ΒΗΤΑΠΕΙΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, αφού η συναυλία είναι οικονομικής συμπόρευσης για ιατρικά έξοδα.

Οι ΗIP HOP καλλιτέχνες μας δείχνουν για ακόμα μια φορά πως αν θέλουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μας βάζει η ζωή πρέπει να δραστηροποιηθούμε συνολικά. Να συνεργαστούμε, να δράσουμε και να αντιδράσουμε.

Ένα τόσο μεγάλο γεγονός θα πρέπει να στηριχθεί από όλους μας γιατί είναι και μια συναυλία συμβολικού χαρακτήρα. Καθώς όλοι τους είναι ανεξάρτητοι, απο δισκογραφικές εταιρείες και managers, οι καλλιτέχνες δίνουν τον δικό τους αγώνα σε ένα χώρο σύμβολο συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Το galatsisports στηρίζοντας, εκτός από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, και όλες τις κινήσεις τέχνης που έχουν ως μόναδικο στόχο την έκφραση, την δημιουργία, την διασκέδαση και κυρίως την αλληλεγγύη μεταξύ των νέων ανθρώπων συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις.

Σχετικά άρθρα

Πάνω