Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΣΤΙΒΟΣ > Με επιτυχία οι αγώνες Στίβου!

Με επιτυχία οι αγώνες Στίβου!

Πετυχημένη η διοργάνωση των αγώνων στίβου που έγιναν στο ηλιόλουστο στάδιο Γαλατσίου στις 9 Ιούνη 2019 και διοργανώθηκαν από τον Γ.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ -“ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ”.

Δείτε το δελτίο τύπου που μας έστειλαν οι διοργανωτές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Στίβου <2η Γυμνασιάδα>, που οργανώθηκαν από το Γ.Σ. Γαλατσίου-Γυμνάσιον, με τη συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου στο Στάδιο Γαλατσίου, στο Άλσος Βείκου.

Συμμετείχαν 300 περίπου αθλητές-τριες ακαδημιών, προαγωνιστικών & αγωνιστικών τμημάτων των συλλόγων Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-Α.Γ.Σ.ΑΝΑΤΟΛΗ -ΕΡΜΗ ΙΛΙΟΥ- ΑΕΚ -ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ και ΙΚΑΡΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ.

Οι κατηγορίες Κ8 και Κ10 πήραν μέρος σε αγώνες δρόμου 50Μ και kids athletics Δρόμων και Άλματος σε μήκος. Οι κατηγορίες Κ12 -Κ14 -Κ16 σε αγώνα δρόμου ταχύτητας 50 – 60 & 80Μ αντίστοιχα, ή αντοχής 300-600 & 1000Μ. Επίσης σε Άλμα σε μήκος και Ρίψη vortex.

Σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, σε όλες τις κατηγορίες και το κυριότερο όλοι χάρηκαν τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους στους αγώνες!
Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γαλατσίου Μαρκόπουλος Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Δερεδίνης Βασίλης και ο αντιπρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Παπαδόπουλος Νίκος.

Ευχαριστούμε τους συλλόγους μέλη του ΣΕΓΑΣ για τη συμμετοχή τους, τη νοσηλεύτρια, το γιατρό των αγώνων, τους κριτές του Σέγας, τους εθελοντές μέλη του συλλόγου μας για τη συμβολή τους και το Δήμο Γαλατσίου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Σταδίου.

Και να ευχηθούμε στους αθλητές μας που προκρίθηκαν και συνεχίζουν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα τον επόμενο μήνα καλή επιτυχία στους αγώνες τους.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου.

Εμείς από τη μεριά μας να ευχηθούμε περισσότερες διοργανώσεις και ποσοτικά και ποιοτικά!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω