Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > Με το Δεξί ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – Ήττα του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ!

Με το Δεξί ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – Ήττα του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 79-51

Στο “περίεργο” πρωτάθλημα – λόγω covid19 – της Α’ ΕΣΚΑ 2ος όμιλος, που άρχισε χθες ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ είχε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας τη ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ. Η ομάδα του Γαλατσίου κυριαρχώντας στα καλάθια και με πολύ καλή ευστοχία πέτυχε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, που φέτος διεξάγεται σε δύο ομίλους.

Χωρίς θεατές ο αγώνας στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου, με τους λίγους φανατικούς φίλους του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ να προσπαθούν να δουν κάτι από τις ανοικτές πόρτες. Το παιχνίδι έγινε χωρίς τον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου να λειτουργεί. Λύση ανάγκης η χρήση προγράμματος υπολογιστή(?) με προβολή σε monitor. Μάλλον ο Δήμος Γαλατσίου έχει οικονομικά προβλήματα και δε μπορεί να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το πίνακα στο κλειστό γήπεδο που του ανήκει…!

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 71-63

Στον άλλο όμιλο, τον 1ο, έγινε ένα παιχνίδι που μας έφερε θύμισες από τις παλιές καλές εποχές του Αθηναϊκού μπάσκετ. Στο ντέρμπι των ιστορικών ομάδων, η ΝΗΑΡ ΗΣΤ κέρδισε τον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ με 71-63. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι στα 3 πρώτα δεκάλεπτα, στο τελυταίο όμως, οι γηπεδούχοι πιο ψύχραιμοι σε βολές και μακρυνά σουτ, πήραν αυτό που ήθελαν.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Μηλαπίδης, Χριστοδουλάκης, Γιαννακόπουλος.
Δεκάλεπτα:12-13,21-22,16-16,22-12.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ(Καραμπάς, Σκέντζος): Γαλάνης 2, Πανταζής 6(1), Τζόκας 9(3), Τηλιόπουλος, Πασσάς, Ρουμπέας 11(3), Κουπίδης 15 , Οικονόμου 2, Φουστέρης 12, Σαρακασίδης 5(1), Μούγιος 3, Σφηκάκης 6.
Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Ψυχογιόπουλος,Σταϊκόπουλος): Κυριαζόπουλος, Αλεξόπουλος, Παλλάντζας 15(2),  Αντωνόπουλος 3(1), Μπουγιούρης,  Καλογερόπουλος 16(3), Τσέλιος 8, Μιλουσης 12, Καραμπάτος 6, Αργυρίδης, Κύριος 3, Μανωλίτσης.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω