Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ:Τέλος ο Χρυσικάκης από ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ:Τέλος ο Χρυσικάκης από ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ GALATSISPORTS!

ΑΚΗΣ ΧΡΥΣΙΚΑΚΗΣ - ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3η θέσηΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 2014.
ΑΚΗΣ ΧΡΥΣΙΚΑΚΗΣ & ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3η θέση ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 2014.

Ο για πολλά χρόνια και με πολλές επιτυχίες προπονητής μπάσκετ της ΑΕΣ “ΕΝΩΣΗ” ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, κος ΑΚΗΣ ΧΡΥΣΙΚΑΚΗΣ αποτελεί πλεόν και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία Μπάσκετ του Συλλόγου, επιβεβιώνοντας τις πληροφορίες μας που είχαμε δημοσιεύσει τη Κυριακή 29 Ιούνη 2014. Το σχετικό δελτίο τύπου έφτασε στο e-mail μας χθες το βράδυ, και το παραθέτουμε ως έχει.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Α.Ε.Σ. “ ΈΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ”

Το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γαλατσίου ανακοινώνει, την από κοινού αποδεκτή λύση συνεργασίας, με τον επί πολλά χρόνια προπονητή της ομάδας Άκη Χρυσικάκη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια. Η μέχρι τώρα συνεργασία μας έχει στεφθεί με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, το δε ήθος, η συνέπεια και οι ικανότητές του αποτελούν διαχρονική αξία και σημαντική παρακαταθήκη για το σύλλογο.

Στην Ένωση Γαλατσίου συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση στην αναζήτηση συντελεστών που αγαπούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και έχουν διάθεση προσφοράς για την ανάδειξη νέων αθλητριών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6936122335

Για την Α.Ε.Σ «Ένωση Γαλατσίου»

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω