Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Έφηβοι Α΄κατηγορίας!!!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έφηβοι Α΄κατηγορίας!!!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 62-58

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ και ΑΝΟΔΟΣ για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Ματέι Στογιάνοβιτσ σε δράση!
Ματέι Στογιάνοβιτς σε δράση!

Οι ΕΦΗΒΟΙ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πανηγυρίζουν την άνοδό τους στη πρώτη κατηγορία μετά τη μεγάλη νίκη τους απόψε απέναντι στον ιστορικό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Μια νίκη που την άξιζαν πέρα για πέρα και μια άνοδο που κυνηγούσαν τα τελευταία χρόνια!

Στο κλειστό του Κοντόπευκου, οι τυχεροί θεατές παρακολούθησαν ένα δυνατό και αρκετά γρήγορο παιχνίδι που έδειχνε να ελέγχει απόλυτα ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ από την αρχή, έχοντας ένα εκπληκτικό Ματέι Στογιάνοβιτς σε μεγάλη βραδυά, που σε 28 μόλις λεπτά αγώνα πέτυχε 32 πόντους με 5 τρίποντα. Στο σημείο εκείνο ο τραυματισμός του στον αστράγαλο τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το παιχνίδι, δίνοντας στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΣ ελπίδες για νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο όμως, μίλησαν οι έμπειροι έφηβοι του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, που με σκόρερς τον Νίκο Κουτσόγιωργα, έβαλε τους 5 από τους συνολικά 8 πόντους που πέτυχε στο παιχνίδι, και τον Χρήστο Παπαδημητρίου,  αλλά και τα παληκαρίσια ρημπάουντ του Βασίλη Σιδερή, κατάφεραν να κρατήσουν το παιχνίδι στα χέρια τους και να πανηγυρίσουν την νίκη άνοδο!!!

Από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ εκτός του εκπληκτικού Στογιάνοβιτς, και των προαναφερθέντων, σημαντική προσφορά στη νίκη είχαν και οι Καπάρος, Σκορδάς, Κιούσης, χωρίς να υστερήσει κανείς από όσους χρησιμοποιήθηκαν.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 62-58

Διαιτητές:  Μαγκούνης, Αντεριώτης.

Δεκάλεπτα: 27-18, 46-36, 55-47, 62-58

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Αλεξόπουλος): Καπάρος 3(1), Γλυνός, Στάμος, Κουτσόγεωργας 8, Ρίσβας 3, Στογιάνοβιτς 32(5), Κιούσης 6(2) , Σιδερής 4, Παπαδημητρίου 2 , Κοντομίχαλος, Καργατζής , Σκορδάς 4.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ(Λιουδάκης): Γκόλιας 18(2), Αγιούμπ, Τσάτσας 3(1), Πανοσκάλτσης 2, Κέτεμα, Μπέλη 2, Οικονομάκης 2, Πουγγούρας 8, Ιωάννου 4, Παπαδόπουλος, Χρηστίδης, Σκαρβέλας 19.

Απόλυτα δικαιολογημένη η “έκρηξη”του προπονητή του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Νεκτάριου Αλεξόπουλου μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος τα έβαλε με όλα τα παρόντα μέλη της Διοίκησης της ομάδας και τους εφόρους, για την έλλειψη φαρμακείου και την αδυναμία αντιμετώπισης του τραυματισμού του Ματέι Στογιάνοβιτς.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους για την φετεινή πορεία και άνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία.

Φωτορεπορτάζ:

 aog_pgs1 aog_pgs2 aog_pgs4 aog_pgs5 aog_pgs6 aog_pgs7 aog_pgs8 aog_pgs9 aog_pgs10aog_pgs12

Σχετικά άρθρα

Πάνω