Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήττα διαδικαστικού χαρακτήρα από τον ΤΡΙΤΩΝΑ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήττα διαδικαστικού χαρακτήρα από τον ΤΡΙΤΩΝΑ!

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 61-44!

trit_aogΣε ένα αγώνα φιέστα για τους γηπεδούχους που στέφθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑ 2014-2015 και ανεβαίνουν στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έχοντας τους δύο τιμωρημένους του βασικούς αθλητές με πολιτικά στο πάγκο, και μια δωδεκάδα που συμπληρώθηκε από παίκτες του Παιδικού-Εφηβικού, έχασε στο κλειστό του Αγ. Νικολάου με 61-44!

Το παιχνίδι δεν αντέχει καμμιά κριτική, αφού ήταν φανερό ότι οι γηπεδούχοι εύκολα μπορούσαν να κτίσουν οποιαδήποτε διαφορά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Λαδικού, Κορκοσούρα, και Βαφιά. Φυσιολογικά η ροή του παιχνιδιού ήταν τύπου “άντε να τελειώνουμε”, με τους φιλάθλους στις γεμάτες εξέδρες του κλειστού να περιμένουν με αγωνία μάλλον την απονομή παρά το αποτέλεσμα του αγώνα.

Εξάλλου αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις στο πάγκο του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν υπήρχαν, και οι αλλαγές επομένως που επειχειρούσε το προπονητικό επιτελείο δεν μπορούσαν να φέρουν κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Τελευταίο παιχνίδι για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ την επομένη Δευτέρα 4 Μάη στο Γαλάτσι στις 21:00 με αντίπαλο τον ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 61-44

Διαιτητές: Παυλόπουλος, Χρηστίδης Π.

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ(Μιχελάκος, Κορμανός): Κυριακόπουλος 7 (1), Ζαχαρίας 3 (1), Κορακίτης 2, Κοζομπόλης 9, Σαμοθράκης 14 (2), Γκαβανόπουλος 7 (1), Χριστοφάκης 7 (1), Ανδρεόπουλος 4, Βερτούδος, Κολουρίδης, Καϋμενάκης 2, Φράγκος 4.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Κουμαράς): Μπούρντα, Καρούσης, Γόγωνας, Γεωργίου 2, Κορκοσούρας 15 (2), Δαμουλάκης, Κορρές, Βαφιάς 10, Μπινετόπουλος 2, Πλατσικούδης 2, Λαδικός 13 (1).

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω