Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Απογοητευτική αρχή για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Απογοητευτική αρχή για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 47-53!

Αρχή με το “αριστερό”, και μάλιστα “κουτσό” για τους άνδρες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο πρωτάθλημα της ΒΈΣΚΑ χθές το βράδυ στο Γαλάτσι απέναντι στην ομάδα του ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ.

aog_melΗ ομάδα του Γαλατσίου μετά από ένα τραγικό παιχνίδι έχασε φυσιολογικά από τη λιγότερο κακή ομάδα των Μελισσίων. Σε ένα παιχνίδι όπου το μπάσκετ κακοποιήθηκε και από τις δύο ομάδες, κέρδισε αυτός που είχε στοιχειώδη πλεονεκτήματα, όπως περισσότερα ριμπάουντς, λίγο καλύτερα σουτ, και ελαφρά λιγότερα λάθη.

Η ομάδα της πόλης μας χωρίς προσωπικότητα και χωρίς λύσεις προσπάθησε, κυρίως με ζώνη, να κρατήσει τους αντιπάλους μακρυά από το καλάθι της χωρίς να τα καταφέρει. Εξάλλου η διακύμανση του σκορ και το τελικό αποτέλεσμα στο ταμπλώ δείχνει ξεκάθαρα την εικόνα του παιχνιδιού.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 46-53 (ημ. 17-24)
Διαιτητές: Χρηστίδης Π, Γιακείμη
Δεκάλεπτα: 10-15, 7-9, 11-12, 18-17

ΑΟ Γαλατσίου (Κουμαράς – Γκολεμάς): Οικονομόπουλος 3, Καρούσης, Μακρής, Γόγωνας, Μπουλουλογεώργος 9 (1), Παπαδόπουλος 2, Κορρές 3 (1), Θύμιος 9 (2), Κανελλόπουλος, Καψούρης, Χαρταβέλλας, Λαδίκος 20 (2)
ΚΑΟ Μελισσίων (Σταϊκόπουλος – Ψυχογιόπουλος): Κύριος 5, Τζωρτζόπουλος 11 (1), Κυπαρίσης 1, Μπάρτζος 5 (1), Κοντός, Καλογερόπουλος 7 (1), Δήμος 4, Χαρακτινός 7 (1), Φρίμας 4, Κωτίδης 9 (1)

aog_mel2 aog_mel1

Σχετικά άρθρα

Πάνω