Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Επιτέλους νίκη στην έδρα του ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Επιτέλους νίκη στην έδρα του ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ! ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΕΣ.Ν.ΜΑΚΡΗΣ 79-50!

Μεγάλη νίκη του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απέναντι στην, μέχρι χθές ισόβαθμή του, ομάδα της Ν. ΜΑΚΡΗΣ χθές το βράδυ στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου με 79-50!

Οι τρείς τραυμαaog_nmarki2τισμοί των Καψούρη, Μακρή, Κανελλόπουλου, όχι μόνο δεν επηρρέασαν τελικα την ομάδα του Μάκη Κουμαρά, αλλά αντίθετα, σε αυτό το παιχνίδι, οι αντικαταστάτες τους έδωσαν ενέργεια και λύσεις στην ομάδα, που μόλις άρχισε να τρέχει στο γήπεδο και να πιέζει τους αντίπαλους επιθετικούς, έκτισε μεγάλη διαφορά.

Μετά το μουδιασμένο 1ο δεκάλεπτο, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ συνήλθε και με αιχμή τον απίστευτο και πάλι Στέφανο Λαδικό (26πόντοι, 5 τρίποντα), τον αρχηγό Άρη Κορρέ αλλά και με μεγάλη βοήθεια από Μπινετόπουλο, Καρούση, Μπουλουγεώργο, Οικονομόπουλο, κέρδισε εύκολα τα υπόλοιπα 3 δεκάλεπτα, και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ ξανά από τους φιλοξενούμενους.

Το φύλλο αγώνα, που έχει “κλέψει” δύο πόντους από τον μικρό της παρέας του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Ρίσβα, και που το GALATSISPORTS “διόρθωσε” μαζί με άλλα μικρολάθη, είναι:

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΕΣ.Ν.ΜΑΚΡΗΣ 79-50

Διαιτητές: Μαλανδρής, Λύρας
Δεκάλεπτα: 8-17, 23-9, 20-13, 28-11.
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς, Γκολεμάς): Ρίσβας 2, Οικονομόπουλος 7, Καρούσης 9 (1), Κανελλόπουλος, Γόγωνας 2, Μπουλουγεώργος 8 (1), Παπαδόπουλος, Μπινετόπουλος 7, Κορρές 9 (1), Θύμιος 7, Χαρταβέλλας 2, Λαδικός 26 (5).
ΕΣ.Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Μπούτζης Σ., Παπαβασιλείου): Xαχόλος 2, Σταμάτης, Μεγαγιάννης, Χαμηλοθώρης 10 (1), Κουσάσης 4, Τσάπας Μ. 21(2), Τσάπας Π. 3, Μπούτζης Θ., Ραυτόπουλος, Αναματερός 1, Αποστολίδης 4, Παπαϊωάννου 5 (1).

aog_nmarki1 aog_nmarki3

Σχετικά άρθρα

Πάνω