Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Σαββατοκύριακο με ήττες ήταν αυτό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

AEZ_AOG2Στο κλειστό του Γαλατσίου, οι Ανδρες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ υποδέχθηκαν στη πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου την ομάδα  της ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Σε ένα πολύ δυνατό και αφίρροπο παιχνίδι, η ομάδα της Ζακύνθου με πολύ καλή αγωνιστική ψυχολογία και νέο προπονητή στο πάγκο,  δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ‘ανοίξουν’ το σκορ, απαντώντας με επιτυχία σε κάθε επίθεση. Τα άστοχα, βιαστικά, τρίποντα σουτ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στη τέταρτη περίοδο και η αγχωτική αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους. Για άλλη μια φορά, η διαιτησία με αρκετά λάθη, αλλά παρά τα παράπονα των γηπεδούχων, δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 69-72
Διαιτητές: Μπλέτσας – Μπανασάκης.
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 36-36, 53-49, 69-72.
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς): Αθανασιάδης, Στεφανής 16 (1), Χαρακτινός 8 (2), Μπαλαμπάνης 11 (2), Τσιρόπουλος 3 (1), Τσούπρος, Πρίτσος 21 (2), Σπηλιόπουλος 2, Βαφιάς, Παπαγεωργόπουλος 5, Λοΐζος 3.
ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Δεμέναγας – Θεοδόσης): Κοτσέτας 14 (2), Κλάδης 1, Χαλβατζής 13, Ζάγκλας 6 (1), Τζινόπουλος 11, Βαρβαρίγος 2, Μπονίκος 14, Χαϊκάλης 3 (1), Χρύσης 8 (1).

Το Σάββατο το βράδυ, στο κλειστό της Μεταμόρφωσης, οι ΕΦΗΒΟΙ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ γνώρισαν τη πρώτη τους ήττα για φέτος από τη γηπεδούχο ομάδα του ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ και είδαν το τελικό σκορ να γράφει ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 60-52. Τα πολλά λάθη των παικτών, και η λάθος αγωνιστική τακτική του β’ ημιχρόνου έφεραν την ήττα, ή οποία παρόλα αυτά είναι ‘αναίμακτη’ για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που βρίσκεται πάντα στη κορυφή της βαθμολογίας και με διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Πάνω