Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: ΗΤΤΑ στο ΑΓΡΙΝΙΟ – 5η ΘΕΣΗ στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΗΤΤΑ στο ΑΓΡΙΝΙΟ – 5η ΘΕΣΗ στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Με άσχημη ήττα στο Αγρίνιο τελείωσε το πρωτάθλημα ο Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

aog_aoa4
Φωτό από αγώνα 1ου γύρου.

Το ταξίδι στο Αγρίνιο για τη τελευταία αγωνιστική δεν ήταν τελικά μια ευχάριστη εκδρομή!

Σε ένα παιχνίδι που το Γαλάτσι κυνηγούσε από την αρχή το σκόρ και με τα βασικά του ατού να είναι σε πολύ άσχημη μέρα, μέχρι αδιαφορίας, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έχασε το απόγευμα στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ από τον ΓΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με 90-66, και κατέλαβε τελικά τη 5η θέση στη βαθμολογία του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.

Έχοντας για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι στο πάγκο του τους βοηθούς του Μάκη Κουμαρά, ο οποίος δεν ταξίδεψε και πάλι για προσωπικούς λόγους, η ομάδα του Γαλατσίου έδειξε ότι δεν είχε την αυτοσυγκέντρωση που απαιτούσε ο αγώνας και έχασε φυσιολογικά.

Παρόλα αυτά, η φετεινή πρώτη χρονιά του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας κρίνεται ικανοποιητική, μια και ο αρχικός και μόνος στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Το φύλλο αγώνα:

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 90-66
Τα δεκάλεπτα: 20-10, 46-28, 67-56, 90-66
ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:(Διαμαντάκος) Μανδαλάκης 23, Κουβέλης 6 (2), Λαμπρόπουλος 14, Καλαπανίδας 8, Σταυρόπουλος 9, Γεωργούλας 9, Μπαρούχας 10, Μπάλλας 6, Καραπέτσας 2, Σωτηρόπουλος
Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Αλεξόπουλος): Μπαλαμπάνης 25, Πρίτσος 5, Λοΐζος 8, Σπηλιόπουλος 8, Παπαγεωργόπουλος 5, Σιδερής 4, Στεφανής 4, Βαφιάς 4, Λαδικός 3.

Σχετικά άρθρα

Πάνω