Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Κακή ήττα του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κακή ήττα του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 58-70!

aog_petr1Κακή βραδυά στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στον αγώνα-ντέρμπι για τη μάχη της παραμονής στην Α΄ΕΣΚΑ. Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι έχασε από την ομάδα των ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ με 58-70.

Στο παιχνίδι, η πολύ καλή εικόνα με μεγάλη ενέργεια του 1ου δεκαλέπτου από το ΓΑΛΑΤΣΙ, κατέρρευσε στο 2ο δεκάλεπτο μπροστά στη δυνατή άμυνα των ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και την εκπληκτική τους ευστοχία στα τρίποντα (Πέτυχαν 6 στο πρώτο ημίχρονο από τα συνολικά 10 του αγώνα).

Το τέταρτο δεκάλεπτο βρήκε το ΓΑΛΑΤΣΙ μπροστά με +6, αλλά οι λάθος επιλογές στην επίθεση, και η κακή άμυνα πάνω στα τρίποντα των αντιπάλων τους, έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ να καλύψει τη διαφορά και να φτάσει στο τελευταίο 3λεπτο να προηγηθεί στο σκορ. Οι επιλογές “ρώσικη ρουλέτα”, και οι ελεύθερες βολές στο τέλος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Θεωνάς, Σιώκας
Δεκάλεπτα: 18-13, 11-19, 20-11, 9-27.
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Κουμαράς): Γεωργίου, Καρούσης 4, Καραμαδούκης 15, Κορκοσούρας 2, Μαρίνος 11 (2), Κορρές 3 (1), Βαφιάς 3, Μπινετόπουλος, Πλατσικούδης 9 (1), Λαδικός 11.
ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ(Δρουμπούκης): Σκαρβέλας, Μπορακάι 10(2), Πουλέρης 17(3), Διονυσόπουλος 7(1), Συριανός, Καλαντζής 10(2), Παυλίδης, Λύτρας 3, Κατσικάκης 2, Αναστασόπουλος 21(2).

Mitsos1 aog_petr4 aog_petr3 aog_petr2 Mitsos2

 

 

 

Ξεχωριστή στιγμή του αγώνα, η βράβευση στο ημίχρονο του πιο πιστού και μακρόχρονου φιλάθλου και μέλος του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, Μήτσου Ανδριτσογιάννη, στον οποίο η διοίκηση και οι παίκτες έδωσαν τιμητική πλακέτα για τη προσφορά του στο Σύλλογο. Το GALATSISPORTS εύχεται στο ΜΗΤΣΑΡΑ ότι καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω