Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Κτίζεται η νέα ομάδα του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κτίζεται η νέα ομάδα του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ και ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ στο ΓΑΛΑΤΣΙ!

Μετά τον υποβιβασμό στην Α’ ΕΣΚΑ, η διοίκηση του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αποφάσισε να κάνει πράξη τη δημιουργία μιας νέας ομάδας ΑΝΔΡΩΝ που θα στηρίζεται σε αθλητές από τις υποδομές του Συλλόγου. Τα παιδιά που κράτησαν την ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ στην Α’ κατηγορία, αλλά και τα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα του ΕΦΗΒΙΚΟΥ στην Α’ κατηγορία επίσης, θα αποτελέσουν το κορμό της νέας ομάδας πλαισιομένα από λίγους αλλά πολύ έμπειρους παίκτες.

kor_aog2Με τη λογική αυτή, ο Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έδωσε τα χέρια και συμφώνησε σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με τους Βασίλη Καραμαδούκη, 30 ετών, 1.88, Δημήτρη Κορκοσούρα 31 ετών, 1.87 και τον Σπύρο Μαρίνο 29 ετών, 1.97. Και οι τρείς αθλητές έχουν μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, και αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την ομάδα της πόλης μας.

Ταυτόχρονα, από τον Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αποχώρησαν ο Μπαλαμπάνης για το Σπόρτιγκ, ο Λοϊζος για Προμηθέα, και οι Πετριανίδης, Κοκορόγιαννης, Φραντζέσκος, Στογιάνοβιτς.

Στη προπονητική ομάδα παραμένουν οι Μάκης Κουμαράς και Νεκτάριος Αλεξόπουλος, ενώ αναμένονται και νέες προσθήκες προπονητών στα τμήματα υποδομών.

Ας ελπίσουμε ότι ο σχεδιασμός θα φέρει τα ποθητά αποτελέσματα.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω