Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Μεγάλη νίκη των ΠΑΙΔΩΝ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Μεγάλη νίκη των ΠΑΙΔΩΝ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

aog_ilionΜια μεγάλη νίκη πέτυχαν χθες στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου οι ΠΑΙΔΕΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απέναντι στην ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ με 51-45! Μια νίκη που τους εξασφαλίζει τη πρόκριση στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, όπου σε αγώνα knock out θα αντιμετωπίσουν ένα εκ των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ή ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ανάλογα με τη τελική κατάταξη στον 1ο και 14ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Το παιχνίδι ήταν συμαρπαστικό, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από την αρχή του αγώνα και να κλείνουν το ημίχρονο με 20-28. Στη τρίτη περίοδο η εικόνα άρχιζε να αλλάζει με τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ να ροκανίζει τη διαφορά και να κλείνει το δεκάλεπτο 31-28. Στη τελευταία περίοδο οι νεαροί παίκτες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ παρέσυραν στο ρυθμό τους τους αντιπάλους υποχρεώνοντας τους σε πολλά λάθη και άστοχα σουτ, και τελικά πανηγύρισαν τη νίκη τους με 51-45!

Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 51-45!
Διαιτητές: ΛΥΡΑΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ
Δεκάλεπτα: 6-7, 14-21, 11-6, 20-11.
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Κουμαράς): Κολογγιός 21(1), Μουστάκας, Κόρδας, Μπαλιώτης, Κωστακόπουλος 4, Κουφόπουλος Μ.6(1) , Κουφόπουλος Τ.Α 2, Καραμπίνος 4, Στριλίγκας, Βακιρτζής, Γούλας, Καραγιάννης 14(1).
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ(Μαζιάμης): Βελέντζας 5(1), Γιαννόπουλος, Μπουγιούρης, Γκουντόπουλος 18(2), Τσόλκας 4, Μπουλουγάρης 6, Καρμίρης 4, Γιαννίτσης 7(1), Δημόπουλος, Ορφανάκης, Χριστόπουλος, Καραμπεσίνης 1.

Στο φύλλο οι διαιτητές σημείωσαν τη ρίψη μπουκαλιού νερού από Γονείς του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ λίγο πριν τη λήξη της 3ης περιόδου.

Επίσης, υπήρξαν τρεις τεχνικές ποινές, μία εις βάρος του πάγκου του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, και δύο εις βάρος αθλητών του για διαμαρτυρία. Δυστυχώς εδώ ταιριάζει απόλυτα το “με όποιον δάσκαλό καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις”!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στη σελίδα μας στο FACEBOOK!

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ: ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 54-47

Στο παιχνίδι που ακολούθησε, οι έφηβοι του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κέρδισαν τους εφήβους του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 54-47, φτάνοντας τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια οι ΕΦΗΒΟΙ χρειάζονται 3 τουλάχιστον νίκες και ευνοϊκά αποτελέσματα άλλων ομάδων για να παραμείνουν στη κατηγορία.

Δυστυχώς και εδώ δεν έλειψαν τα επεισόδια, με αποτέλεσμα την αποβολή 2 αθλητών, ενός από κάθε ομάδα, για συμπλοκή μεταξύ τους , και την αποβολή γονέα από το γήπεδο για απαράδεκτη συμπεριφορά.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω