Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > ΜΠΑΣΚΕΤ: ΜΙΝΙ ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – Ο λόγος στον Προπονητή!

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΜΙΝΙ ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – Ο λόγος στον Προπονητή!

To GALATSISPORTS με έκπληξη δέχθηκε τηλεφώνημα από τον προπονητή της ομάδας ΜΙΝΙ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Γιάννη Ανυφαντάκη, σχετικό με το σχόλιό μας στο χθεσινό άρθρο μας για τον αγώνα ΜΙΝΙ ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 75-24!

basketball1allΟ κ. Ανυφαντάκης μας δήλωσε ότι ΔΕΝ είχε καμμιά πρόθεση να προσβάλει κανέναν και ότι η κίνησή του να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη πεντάδα στα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν καθαρά για λόγους προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι. Επίσης δήλωσε ότι σε καμμιά περίπτωση δεν θέλει να αντιμετωπιστεί μια τέτοια καθαρά τεχνική του κίνηση σαν αντιπαιδαγωγική, αφού σέβεται απόλυτα τα παιδιά αυτών των ηλικιών.

Εμείς ευχαρίστως δημοσιεύουμε τις δηλώσεις αυτές, που μας δόθηκαν τηλεφωνικά, και αφήνουμε στους αναγνώστες μας τα όποια συμπεράσματα.

Ευχόμαστε από ψυχής κάθε επιτυχία στην ομάδα των μικρών του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και μακάρι να τους δούμε στη κορυφή του ΤΟΥΡΝΟΥΑ της ΕΣΚΑ και να πανηγυρίσουμε μαζί τους.

Το GALATSISPORTS ευχαρίστως θα δημοσίευε ή και θα δημοσιεύσει ανακοινώσεις – δηλώσεις παραγόντων οποιουδήποτε αθλητικού γεγονότος αν αυτοί θεωρούν ότι θίγονται από την πάντα καλόπιστη κριτική μας.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω