Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέα βαριά ήττα του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέα βαριά ήττα του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΕ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 69-88…

Μια ακόμη ήττα γνώρισε η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Αυτή τη φορά έχασε από την ομάδα της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου με 88-69!

Φωτογραία από φίλαθλο του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
Φωτογραφία από φίλαθλο του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Η ομάδα του Μάκη Κουμαρά κυνηγούσε και πάλι το σκορ από την αρχή, χωρίς να μπορεί να βρεί τις λύσεις που θα της επέτρεπαν να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Να σημειώσουμε ότι για μια ακόμη φορά,  πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες των παικτών και προπονητών του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ προς τους διαιτητές,  χωρίς να θέλουμε να πάρουμε θέση επί του θέματος.

Φανερά αγανακτισμένοι οι λιγοστοί, εναπομείναντες Γαλατσιώτες φίλαθλοι της ομάδας, προαπαθούσαν να εξηγήσουν τις αιτίες της απίστευτα κακής πορείας της ομάδας φέτος, στα πηγαδάκια που στήθηκαν έξω από το κλειστό μετά τον αγώνα.

Για την ιστορία, από το φύλλο αγώνα αντιγράφουμε:

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 69-88
Διαιτητές: Φραγκούλη, Τσολάκος.
Δεκάλεπτα: 11-21, 36-42, 51-69, 69-88
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Κουμαράς): Φραντζέσκος 3 (1), Λίτσο 8, Μπαλαμπάνης 15 (1), Ρεγκούζας 16, Βαφιάς 2, Πετριανίδης 5 (1), Στογιάνοβιτς 15 (2), Κελαϊδής 5 (1), Γόγωνας.
ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ(Καρακώστας): Παρασκευόπουλος 30 (4), Μανιάτης 4, Γκαϊντάσοβ 6, Χαρτοματσίδης 10 (2), Φιλιππόπουλος 22, Μπίγγος 9 (1), Πολυδώρου, Μαρκομιχάλης 3, Μάντζιος, Μαρκόπουλος, Πρέκας 4, Ταμπάκης.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω