Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέα νίκη του ΓΚΥΖΗ στο κύπελλο ΕΣΚΑ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέα νίκη του ΓΚΥΖΗ στο κύπελλο ΕΣΚΑ!

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ – ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 58-52!

Δεύτερη νίκη για την ομάδα του Αλέξη Αθανασόπουλου στο κύπελλο ΕΣΚΑ. Μετά από ένα νευρικό παιχνίδι με πολλά λάθη αλλά και αστοχία και από τις δύο ομάδες, η ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ κέρδισε με 58-52 τον ΚΟΥΡΟ, που έδειξε αρκετά ανέτοιμος.

gyzi_kourosΗ ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ καθάρισε το παιχνίδι στη τρίτη περίοδο που απασφάλισε ο Ξανθόπουλος και έφτασε να προηγείται μέχρι και +15. Παρά την αντεπίθεση του ΚΟΥΡΟΥ στη τέταρτη περίοδο και ενώ μείωσε τη διαφορά μέχρι και μόλις 4 πόντους, η ΑΕ ΓΚΥΖΗ κράτησε το προβάδισμα και τελικά πήρε το παιχνίδι  με 58-52.

Εκτός από τον Ξανθόπουλο, σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και ο Νίκος Μυλωνάς, ενώ πολύ καλός ο Μητσόπουλος, με τους υπόλοιπους του Γκύζη να κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Ορφανός, Καλογριάς

Δεκάλεπτα: 16-13, 26-22, 45-32, 58-52.

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ(Αθανασόπουλος, Τζιτζικαλάκης): Κοκκινίδης, Πλέστης 2, Νίκας, Μητσόπουλος 9, Μασσαχός 8 (1), Φράγκος, Ξανθόπουλος 14 (2), Μυλωνάς 8, Παπανδρέου 12, Καραγιάννης, Ελ Γκαλί, Καλφαγιάννης 5.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ (Γεωργαντάς, Γιαννακόπουλος Α.): Τσόλας, Σιφναίος, Σπυρίδης 6 (1), Καλούδης 6 (1), Μακαντάσης, Μαρκομιχάλης 9 (1), Γελαδάκης, Παξινός 10 (1), Καπετάνος 7, Μπίρμπας 4, Μόμτσος 5, Μπαλοπήτος 2.

Σχετικά άρθρα

Πάνω