Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Πρώτη νίκη του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πρώτη νίκη του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96 – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 55-62!

oly_aogΜε έναν Στέφανο Λαδικό αρχηγό “ψυχή τε και σώματι”,  ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πέτυχε χθές τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της ΒΈΣΚΑ, και μάλιστα εκτός έδρας, αποζημιώνοντας έτσι για τη κακή του πρεμιέρα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια, με το ΓΑΛΑΤΣΙ να προηγείται με μικρές διαφορές στο πρώτο ημίχρονο, που τελικά έκλεισε με 29-29! Με το ίδιο ρυθμό και η τρίτη περίοδος, που στο τέλος της οι γηπεδούχοι κατάφεραν με 2 τρίποντα να πετύχουν το 43-42. Στη τελευταία  περίοδο η ΟΛΥΜΠΑΙΔΑ συνέχισε το σερί της  φτάνοντας το σε  16-2 και τη διαφορά στους 9 πόντους (53-44).

Ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απάντησε με ένα δικό του 6-0 και γρήγορα ξαναμπήκε στο ματς και τελικά πέρασε μπροστά στο σκορ (55-56) 1.30′ πριν το τέλος. Στα 50″ πριν το τέλος ο Στέφανος Λαδικός με ένα τρίποντο από το “σπίτι” του πέτυχε το 55-59 και ουσιατικά ολοκλήρωσε την ανατροπή για το Γαλάτσι στη 4η περίοδο και ουσιατικά τελείωσε το παιχνίδι.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της πόλης μας στο κλειστό του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ τη ΠΕΜΠΤΗ 22/10 στις 19:45 με τον αήττητο ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ.

Σχετικά άρθρα

Πάνω