Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην ΕΘΝΙΚΗ Νεανίδων κλήθηκαν οι αδελφές Βιντσιλαίου!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην ΕΘΝΙΚΗ Νεανίδων κλήθηκαν οι αδελφές Βιντσιλαίου!

ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ!!!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γερεουδάκης κάλεσε για προετοιμασία τις αθλήτριες της Εθνικής Νεανίδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ Κατηγορία) που θα διεξαχθεί από 30 Ιουλίου με 9 Αυγούστου στο Βουκουρέστι.

Οι 18 αθλήτριες που κλήθηκαν είναι: Τζουγκράκη (Αρκάδι), Γεροστεργίου (Ηρακλής), Τζιότζιου, Κατσαμούρη, Παπαρδέλα (Άρης Θεσσαλονίκης), Ντάνου (Αμύντας), Κολλάτου, Φασούλα, Μαντά, Θεοδώρου (Πρωτέας Βούλας), Βιντσιλαίου Στ., Βιντσιλαίου Αγγ. (Γαλάτσι), Τσουκαλά (Αθηναϊκός), Δανδουλάκη (Ηρόδοτος), Τσαγκαρίδου (ΠΑΟΚ),  Δημητριάδου (Λασσάνη), Καρακούλα (Ηρακλής Κοζάνης), Στεφάνου (Τερψιθέα).

Η Αγγελική και η Σταυριανή Βιντσιλαίου της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα πάρουν μέρος στη προετοιμασία, με το μυαλό τους όμως στην εκκρεμότητα με το θέμα της μεταγραφής τους. Οι Αθλήτριες που θέλουν να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα τη καρριέρα τους, κατέθεσαν “Αίτηση Μεταγραφής Χωρίς τη συναίνεση του Σωματείου” επικαλούμενες “Σπουδαίο Λόγο”, αίτηση που θα εξεταστεί απaes_paoό την ομοσπονδία. Η πλευρά των Αθλητριών υποστηρίζει ότι η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ζητά υψηλά οικονομικά ανταλλάγματα για να πει το ΟΚ σε μεταγραφή, πράγμα που τις οδήγησε στην αίτηση προς την Ομοσπονδία.

Πληροφορίες μας από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αναφέρουν ότι ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν υφίσταται “Σπουδαίος Λόγος”, και αν το πετύχει δεν θα γίνει δεκτή η αίτηση, οδηγώντας τις αθλήτριες πιθανά σε ένδικα μέσα (ΑΣΕΑΔ).

Όποια και να είναι η εξέλιξη τελικά, το σίγουρο είναι ότι οι διεθνείς Αθλήτριες του Γαλατσίου κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός αγωνιστικής δράσης την επομένη χρονιά, αφού η εκκρεμότητα αυτή τις θέτει εκτός προγραμμάτων προπόνησης σε συλλογικό επίπεδο. Δεν πρόκειται να εξετάσουμε ποιός ευθύνεται για μια τέτοια κατάσταση, το σίγουρο πάντως είναι ότι αθλητές /αθλήτριες εγκλωβίζονται σε διαδικασίες αντιπαράθεσεις συλλόγων-γονέων-παραγόντων, που τελικά βλάπτουν μόνο τα παιδιά!!!

Ευτυχώς που υπάρχει και η Εθνική Ομάδα Νεανίδων στη συγκεκριμένη περίπτωση…

Σχετικά άρθρα

Πάνω