Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Τέλος με νίκη και υποβιβασμό!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τέλος με νίκη και υποβιβασμό!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 74-73!

aog_chal1 Στη τελευταία αγωνιστική της Α ΈΣΚΑ 2014-2015, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αποχαιρέτησε τη κατηγορία με μια νίκη απέναντι στο τέταρτο της βαθμολογίας ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ με 74-73! Στο πιο περίεργο πρωτάθλημα των τελευταίων τουλάχιστον χρόνων ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ υποβιβάζεται έχοντας ρεκόρ 14 νίκες – 12 ήττες, όντας μία από τις 8!!!!!!!! ομάδες που χαιρετούν τη κατηγορία.

Στο παιχνίδι τώρα, ένα εκρηκτικό ξεκίνημα του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, που χωρίς τους “πρωτοκλασάτους” Μαρίνο, Καραμαδούκη και Πλιατσικούδη, έβγαλε απίστευτη ενέργεια στο παρκέ χάρις στο Λαδικό, Καρούση, Μπινετόπουλο και Βαφιά, έφτασε το σκορ στο 23-5 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο 35-23 για το ημίχρονο. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ΓΑΛΑΤΣΙ θα είχε ένα εύκολο βράδυ, σιγά-σιγά λάθος επιλογές από τη μία και η άμυνα ζώνης του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ από την άλλη, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια δύο λεπτά πριν το τέλος.

Σε αυτό το δίλεπτο μπήκαν απίστευτα τρίποντα, και η ρώσικη ρουλέτα των φάουλ-βολών ευννόησε τελικά τους γηπεδούχους παρά το τραγικό λάθος  τους στα 2 δεύτερα πριν το τέλος  που έχοντας τη μπάλλα απ’ έξω τη “πούλησαν” ευτυχώς χωρίς κόστος.

Γενικά, μετά από πολλά παιχνίδια είδαμε τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ να παίζει με συστήματα και να επιμένει σε αυτά, βγάζοντας τελικά πολύ καλές φάσεις και πολλά ελεύθερα σουτ. Χαρακτηριστικό τα 12 τρίποντα που πέτυχε με 6 διαφορετικούς παίκτες.

Αν και πάλι θα κατηγορηθούμε για εμπάθεια, θεωρούμε ότι οι νεαροί παίκτες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, όπως οι Καρούσης, Μπινετόπουλος, Παπαδημητρίου, θα έπρεπε να έπαιρναν πολύ περισσότερο χρόνο στη διάρκεια των 26 αγωνιστικών, αφού χθές απέδειξαν ότι μπορούν να βγάλουν πολύ ενέργεια στο παιχνίδι.

Κορυφαίος του αγώνα ο ασταμάτητος Στέφανος Λαδικός με 25 πόντους – 5 τρίποντα, και τη συνήθη απίστευτη ενέργεια που βγάζει στα παιχνίδια. Πολύ καλός οργανωτής αλλά και καθοδηγητής για τους μικρούς ο Κορκοσούρας με 13 πόντους – 3 εκπληκτικά τρίποντα.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 74-73
Διαιτητές: Τσιώνος, Καραβίτης
Δεκάλεπτα: 23-5, 12-18, 18-23, 21-27.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Κουμαράς, Χατζηελευθερίου): Μπούρντα, Καρούσης 3(1), Γόγωνας 3(1) Γεωργίου, Κορκοσούρας 13(3), Δαμουλάκης, Κορρές 8(1), Βαφιάς 13(1), Μπινετόπουλος 7, Σμάγκιν 2, Λαδικός 25(5).
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ(Στεφανάκης, Γιαννάκης): Αρσενίδης, Μπελεγράτης, Πουλής 7(1), Βαρσάμος 10(2), Μακρής 6(2), Δημητριάδης 10, Αγαπίου 1, Μορφονιός 15, Αμπελάς 11, Δανάσκος 2, Γεωργιάδης, Παπακωνσταντίνου 11(2).

Σχετικά άρθρα

Πάνω