Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Τραγική χρονιά για το Γυναικείο Μπάσκετ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τραγική χρονιά για το Γυναικείο Μπάσκετ.

ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ του ΑΕΣ “ΕΝΩΣΗ” ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Δεν θυμούμαστε άλλη αγωνιστική χρονιά τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον, στην οποία τα συνολικά αποτελέσματα για τις ομάδες Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ να ήταν τόσο τραγικά.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το 2013 και το 2014, όταν οι ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων της ΕΝΩΣΗΣ έπαιρναν πανελλήνιους τίτλους στα αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα, ότι 2 χρόνια μετά οι ομάδες αυτές όχι μόνο δεν θα δημιουργούσαν μια δυνατή γυναικεία ομάδα αλλά θα υποβιβαζόταν όλες στη Β’ κατηγορία.

Ακαταλαβίστικες τακτικές και σχεδιασμοί αποδυνάμωσαν πλήρως και τις τρεις ομάδες και τα αποτελέσματα φαίνονται σήμερα. Πλήρης αποτυχία σε όλα τα επίπεδα λοιπόν για το Γυναικείο Μπάσκετ στο ΓΑΛΑΤΣΙ.

Για την ιστορία, η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα, έχασε χθές  στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι της στο ΓΑΛΑΤΣΙ από τον ΜΕΛΛΑ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ με 33-42, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη και παραμονή του στην Α’ Κατηγορία.

AES_MELLASΤο φύλλο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής στην Α’ ΕΣΚΑ:

Διαιτητές: Χρηστίδης Π., Γιακείμη

Δεκάλεπτα: 6-15, 13-26, 21-35, 33-42.

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Koντός): Πρωτονοταρίου, Κωστοπούλου 3, Κασίμη 2, Κώττη, Τουρνατζή 5, Νίκα 3 (1), Καίσαρη 12 (2), Παπαντώνη, Βλάχου 2, Παγώνη 2, Παπαϊωάννου, Ζυγογιάννη 4.

ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡ. (Τσιαντούκα, Σκαμπά): Σκεπετάρη 2, Λυκούδη 3, Κοντοδιού 6 (1), Σταυράτη 2, Καρανικόλα, Μιχοπούλου 4, Σιούκα 6, Γιάκαλου 7, Κορρέ Ε, Μονεμβασίου Ελ, Ζουρνή 12.

Επιπλέον οι ΝΕΑΝΙΔΕΣ τερμάτισαν προτελευταίες στο δικό τους πρωτάθλημα, ενώ οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ τελευταίες με καμμιά νίκη, και βέβαια υποβιβάστηκαν αμφότερες οι ομάδες.

Αν και είναι πολύ λυπηρό, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να ευχηθούμε καλή πορεία στη Β’ και καλή επάνοδο στην Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω