Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Όλο το κόστος στους Συλλόγους!!!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Όλο το κόστος στους Συλλόγους!!!

ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, απεφάσισε και διέταξε! Με επιστολή σε όλες της Ενώσεις της ορίζει ότι το κόστος εγγραφής – ανανέωσης – μεταγραφής αθλητών και αθλητριών θα πρέπει να το καταβάλουν οι Σύλλογοι! Σε αυτό προσθέστε και το κόστος των αγώνων της κάθε ομάδας ενός Συλλόγου (διαιτητές – γραμματείες – γιατροί), που ήδη έχει φορτωθεί στους Συλλόγους εδω και 3-4 χρόνια,  και θα καταλάβετε γιατί ακριβώς μιλάμε.

Σαν παράδειγμα, σας παρουCostlyBasketballσιάζουμε μια ανάλυση του τι ακριβώς θα χρειαστεί να πληρώσει ένας Σύλλογος για μια αθλητική περίοδο αν θελήσει να συμμετάσχει σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΣΚΑ. Στο παράδειγμα μας, πήραμε τον Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μια και γνωρίζουμε σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες.

Για κάθε ομάδα ο Σύλλογος θα πληρώσει τη δήλωση συμμετοχής και το κόστος των δελτίων, και για κάθε αγώνα στην έδρα του, τους διαιτητές-γραμματείς, το γιατρό, και τα έντυπα φύλλων αγώνα.

Στο πίνακα μας φαίνεται η ανάλυση του κόστους για ένα σύλλογο σαν τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

table1

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν πάντα και τα κόστη των προπονητών, φυσικοθεραπευτών, μετακινήσεων κλπ που καλούνται να καλύψουν οι Σύλλογοι. Και βέβαια όλο αυτά χωρίς καμμιά κρατική επιχορήγηση.

Οι ασχολούμενοι με τη διοίκηση των Συλλόγων και οι γονείς των αθλητών καλούνται πλέον να σηκώσουν ΟΛΟ το κόστος λειτουργίας των.

Καληνύχτα Ελλάδα…

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω