Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέα Νίκη ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Νέα Νίκη ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-2

Ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ οδηγεί τη κούρσα στο 2ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας, με νέα νίκη σήμερα στο γήπεδο Γαλατσίου, απέναντι στον ΑΙΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34′ με το Κατσαύτη για να ισοφαρίσει για τα ΠΑΤΗΣΙΑ ο Θανάση στο 66′.  Με πέναλτι ο Καλίτσης έκανε το 2-1 στο 77′ , ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσαν 2 αυτογκόλ, ο Λέρος των ΠΑΤΗΣΙΩΝ για το 2-2 στο 79′ και ο Κοτσαύτης στο 93′ για το 3-2.

Χρειάζεται ιδιαίτερη σοβαρότητα στο παιχνίδι των ΠΑΤΗΣΙΩΝ στο μέλλον, ειδικά τώρα που βρίσκονται στη κορυφή, για να παραμείνουν εκεί και να μη “κλωτσήσουν τη καρδάρα με το γάλα”.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 3-0

Ήττα εκτός έδρας του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων από την ΕΛΠΙΔΑ. Αυτλη ήταν η 8η ήττα της ομάδας του Γαλατσίου που βρίσκεται στη 9η θέση της βαθμολογίας του ομίλου της.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ – ΑΤΤΙΚΟΣ 0-1

“Λογική” ήττα της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ στο στάδιο Γαλατσίου από τον ΑΤΤΙΚΟ που συνεχίζει στη δεύτερη θέση πίσω από το Διαγόρα Αιγάλεω στην κορυφή του 3ου ομίλου, στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Το γκολ πέτυχε στο 50′ ο Πουλέρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω