Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέο ΔΣ – Παλιός Δήμαρχος!

Νέο ΔΣ – Παλιός Δήμαρχος!

Δουλειές με φούντες μπροστά τους!

Μια και οι Δημοτικές εκλογές τελείωσαν, τα συγχαρητήριά μας στους νικητές με ευχές για καλή επιτυχία και ειδικά στους νεοεκλεγμένους ευχόμαστε νάναι “σιδεροκέφαλοι”!

Ο δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, που ως παλιός είναι και αλλιώς, έχει στη νέα του ομάδα και έναν πρόεδρο, τον κ. Γιάννη Κορρέ τον πρόεδρο του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ο οποίος προς έκπληξη πολλών ήρθε 4ος στους σταυρούς, μετά τις “παλιοκαραβάνες” Ελευθερίου, Δερεδίνη και Μπάστα, και ο οποίος έβαλε σε πολλούς “τα γυαλιά” (μάλλον λόγω επαγγελματικής διαστροφής…:).

Το αθλητικό Γαλάτσι, φανταζόμαστε, περιμένει αρκετά πράγματα να γίνουν από τη νέα ομάδα Μαρκόπουλου, και για να μη ξεχνιώμαστε απαριθμούμε μερικά:

1. Σοβαρή Συντήρηση αν όχι ανακατασκευή του Κλειστού του ΔΑΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο Άλσος Βέϊκου.

2. ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, άμεσες ενέργειες για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ανάθεση του χώρου στον Δήμο Γαλατσίου. Άλλωστε ο τρόπος – προηγούμενο υπάρχει και λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΗΣ – Ανω Λιόσια, από ΕΤΑΔ στη ΓΓΑ!

3. Συντήρηση των Γηπέδων Τένις στο Άλσος Βέϊκου. Με τις συνεχιζόμενες διεθνείς επιτυχίες των Τσιτσιπά, Σάκαρη αναμένεται αυξημένη ζήτηση των γηπέδων από τους νεοέλληνες!

4. Συντήρηση και αναβάθμιση ΟΛΩΝ των αθλητικών χώρων των Δημ. Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης.

5. Αντιπυρική προστασία του Άλσους Βέϊκου – Διαρκής ανάγκη.

Φανταζόμαστε, ότι μετά το νοικοκύρευμα των οικονομικών του Δήμου για το οποίο ο Δήμαρχος Μαρκόπουλος επιβραβεύτηκε από τους συμπολίτες μας, δεν θα υπάρχει θέμα με σχετικές χρηματοδοτήσεις, σωστά;;;

Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι άν η φίλη του Δημάρχου Περιφερειάρχης κ. Δούρου θα επανεκλεγεί ή θα παραδόσει τη περιφέρεια στον, ομόσταυλο του Δημάρχου, κ. Πατούλη, για να συνεχισθεί η αγαστή συνεργασία Δήμου – Περιφέρειας προς το καλό όλων μας.

Καλή τετραετία σε όλους τους νέους Δημοτικούς άρχοντες, ανεξαιρέτως!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω