Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > Νίκη ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Νίκη ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 62-56

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στο ΔΑΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για τη τέταρτη αγωνιστική, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κέρδισε τον ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με 62-56.

Στο γεμάτο κλειστό του Άλσους Βέϊκου, η ομάδα μπάσκετ της πόλης πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Το Γαλάτσι έδειξε νάχει λύσεις στα προβλήματα που του έβαζε η αντίπαλος ομάδα.

Χωρίς το τραυματία Παπαδόπουλο, αλλά με τον Κεφαλά (25π – 5τρ.) να παίρνει πάνω του την ομάδα κάθε φορά που αυτή “κολλούσε”, κατάφερνε να κρατάει τη πρωτοπορεία στο σκορ παρά τις αντεπιθέσεις της Ηλιούπολης. Μαζί του στάθηκαν πολύ καλά οι Λίτσος, Τσίρος και Μπινετόπουλος.

Από την Ηλιούπολη, το βάρος του αγώνα σήκωσαν οι Πουλής (17π -4τρ), Κουντούρης, Παναγόπουλος.

Το φύλλο αγώνα:

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 32-25, 52-44, 62-56

Διαιτητές: ΜΠΙΚΑΣ, ΣΚΑΛΤΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΚΟΥΜΑΡΑΣ-ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ): ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΛΙΑΠΟΥΡΗΣ, ΤΣΙΡΟΣ 8, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΣ 25 (5), ΜΑΓΚΟΣ 4, ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ 2, ΚΟΛΟΓΓΙΟΣ 1,  ΧΛΑΠΑΝΗΣ 3 (1), ΜΙΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΛΙΤΣΟΣ 13, ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΣΑΒΒΑΤΗΣ-ΜΑΓΟΥΛΑΣ): ΣΠΑΝΟΣ 3 (1), ΠΕΤΡΑΝΤΩΝΗΣ 6, ΒΑΒΟΥΛΑΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΛΗΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ 11 (1), ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 9, ΔΑΜΙΓΟΣ 4, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΚΙΖΕΛΗΣ 5 (1), ΠΟΥΛΗΣ 17 (4), ΓΡΙΛΙΑΣ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ.

Τα έσοδα του αγώνα θα αποδοθούν στο μικρό Ραφαήλ για τη θεραπεία του στις ΗΠΑ!

Σχετικά άρθρα

Πάνω