Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Νίκη στο εξ΄ αναβολής ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Νίκη στο εξ΄ αναβολής ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 77-81!

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στο κλειστό του Στρέφη ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απόψε στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι απέναντι στη γηπεδούχο ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ με 81-77!

Με τη νίκη αυτή ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκανε το 5-5 σε νίκες-ήττες και σκαρφάλωσε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και το μέλλον μοιάζει πιό σίγουρο για το θέμα της παραμονής στη Β’ ΕΣΚΑ. Αντίθετα η νεοφώτιστη ομάδα του ΓΚΥΖΗ που έφτασε στο 3-6 σε εννιά αγώνες, αφού χρωστάει ένα ακόμη παιχνίδι με την ΚΗΦΙΣΙΑ εντός έδρας, πρέπει να βρει γρήγορα λύσεις αν θέλει να μη μπει σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Αγωνιστικά τώρα, είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές φάσεις στα όρια φάουλ που δεν έδωσαν οι διαιτητές και προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες και των δύο ομάδων. Η εμπειρία των παικτών του Γαλατσίου με μεγάλη ευστοχία από τα 6,75μ. σε αντίθεση με τα  πολλά λάθη του γηπεδούχου, και παρά  το γενικά άναρχο μπάσκετ που παίχθηκε για μια ακόμη φορά, έδωσε τη νίκη στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Από το ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καλύτεροι οι 5 γερόλυκοι, Ν. και Γ.  Μακρής, Παπαβλασσόπουλος, Χανιώτης, Χαρακτινός ενώ από την ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ ξεχώρισαν οι Μασσαχός, Ξανθόπουλος, Μητσόπουλος.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Αυγερινός, Δημουλάς

Δεκάλεπτα: 14-21, 35-41, 59-60, 77-81.

ΑΕ ΓΚΥΖΗ (Αθανασόπουλος, Τζιτζικαλάκης): Μήτσος, Μυλωνάς 8 (1), Νίκας 4, Μητσόπουλος 13, Μασσαχός 23 (4), Φράγκος 2, Ξανθόπουλος 15, Ελγκαλί, Παπανδρέου 8, Καραγιάννης 3 (1), Αγορόπουλος 2, Καλφαγιάννης.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς, Γκολεμάς): Χαρακτινός 9 (2), Τσιούτσιας, Μακρής Γ. 8, Μακρής Ν. 22 (3), Κανελλόπουλος, Γουδέλης 2, Χανιώτης 9 (3), Γκουτσίδης 5 (1), Παπαβλασσόπουλος 16 (2), Μπινετόπουλος 2, Οικονομόπουλος, Λαδικός 6 (1).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Σχετικά άρθρα

Πάνω