Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Νίκη στο εξ’ αναβολής ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Νίκη στο εξ’ αναβολής ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΤΥΦΩΝ 69-60!

Νέα νίκη για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο εξ αναβολής ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής απέναντι στον ΤΥΦΩΝΑ με 69-60! Τελικά με 2 στα 2 σε εξ αναβολής παιχνίδια μάλλον του ταιριάζουν οι αναβολές…!

Με τη νίκη αυτή ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον ΟΦΗ Ηρακλείου, μετά από 20 αγωνιστικές, πίσω από τη πρωτοπόρο ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ.

Στο παιχνίδι τώρα, το ΓΑΛΑΤΣΙ πήρε από την αρχή το προβάδισμα το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος. Με πολύ ενέργεια από τους “μικρούς” Οικονομόπουλο, Μπινετόπουλο, Λαδικό, σε συνδυασμό με την εμπειρία των “γερόλυκων” Ν. Μακρή, Χαρακτινού, Παπαβλασσόπουλου, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ είχε το πάνω χέρι στον αγώνα. Σε ένα αγώνα που η αστοχία του Δρακόπουλου ήταν καθοριστική για την ομάδα του παρά τις εκπληκτικές πάσες του που δυστυχώς για τον ΤΥΦΩΝΑ δεν είχαν ισάξιους αποδέκτες. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Πετριανίδης, Γόντικας, Ετζιάκα.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Ζακεστίδης, Καλαϊτζάκης

Δεκάλεπτα: 18-12, 34-31, 47-43, 69-60.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς, Γκολεμάς): Τσιούτσιας, Οικονομόπουλος 8, Μακρής Γ. 3, Μακρής Ν. 12, Χαρακτινός 10 (1), Χανιώτης 7 (1), Κανελλόπουλο4, Γκουτσίδης, Μπινετόπουλος 6, Λαδικός 7 (1), Γουδέλης 4 (1), Παπαβλασσόπουλος 8.

ΑΟ ΤΥΦΩΝ (Ταμπάκης, Γεωργογάλλας): Χασαπόπουλος 11, Δρακόπουλος, Κούτρας, Χρυσανθίδης 2, Καυκής 2, Πετριανίδης 16 (1), Παπαδημητρίου 2, Παπαντωνίου 2, Ετζιάκα 9 (1), Μεγαλοοικονόμου, Πρίφτης 2, Γόντικας 14.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω