Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Νίκη στο ντέρμπι και 2η θέση!!!

Νίκη στο ντέρμπι και 2η θέση!!!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 76-73!

Σε ένα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες παιχνίδι ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κέρδισε τελικά τον ΟΦΗΗ με 76-73 και στρογγυλοκάθισε στη 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου Β’ ΕΣΚΑ, αφήνοντας στη 3η θέση τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι είχε ένταση και νεύρο, και παράπονα από την εξέδρα με τους διαιτητές να απαιτούν τη παρουσία αστυνομίας στο δεύτερο ημίχρονο, που τελικά κύλησε πιο ήρεμα από το πρώτο. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού το έκανε αρκετές φορές σκληρό έως αντιαθλητικό με πολλά φάουλ.

Ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ παίζοντας το γνωστό του παιχνίδι, που άρχιζε και τελείωνε στη μπασκετική ποιότητα του Παπαβλασσόπουλου, και τη “καμικάζι” διείσδυση των Γ. Μακρή, Λαδικού, κέρδισε την ομάδα του ΟΦΗΗ που βασίστηκε στους έμπειρους Νικολαϊδη, Κουρή, και στον νεαρό Καραχάλιο.

Απομένουν 2 αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής περιόδου, που μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, ήττα της πρωτοπόρου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, υπάρχει μαθηματική πιθανότητα ακόμη και για απευθείας άνοδο του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, με δύο νίκες και αντίστοιχες απώλειες βαθμών από τον πρώτο.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Πόντας, Μπούκας

Δεκάλεπτα: 18-11, 35-34, 55-57, 76-73.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς, Γκολεμάς): Μπερδεμπές, Τσιούτσιας, Οικονομόπουλος 6, Μακρής Γ. 20 (1), Παπαβλασσόπουλος 15 (1), Χαρακτινός, Μακρής Ν. 6 (2), Χανιώτης 4, Κανελλόπουλος 7 (1), Μπινετόπουλος 2, Λαδικός 15 (3), Γουδέλης 1.

OΦHH (Κοσμίδης, Δριμάλας): Χασαπόπουλος, Δρακόπουλος 5 (1), Ροΐδης 5, Χωριανόπουλος, Δουβλίδης, Κουρής 14, Παπαδόπουλος 2, Καραχάλιος 14, Καλαποθαράκος 9 (1), Μπουζιάνης 5 (1), Νικολαΐδης 17 (1), Σαπρανίδης 2.

Σχετικά άρθρα

Πάνω