Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νίκη των Πατησίων – Ήττες οι υπόλοιποι…

Νίκη των Πατησίων – Ήττες οι υπόλοιποι…

Μια κακή αγωνιστική για τις ομάδες του Γαλατσίου στο ποδόσφαιρο. Μόνο ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ πέτυχε νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Αναλυτικά:

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ – ΠΑΤΗΣΙΑ 1-2

Νίκη εκτός έδρας για την ομάδα των ΠΑΤΗΣΙΩΝ στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας στο γήπεδο της Πετρούπολης απέναντι στον Χαλκηδονικό με 2-1.

Τα γκολ των ΠΑΤΗΣΙΩΝ στο πρώτο ημίχρονο από τον Μαυράκη στο 34′ και τον Παναγόπουλο στο 43′ για το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 57 με τον Κουλιούρη.

Η ομάδα του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ συνεχίζει στη δεύτερη θέση του ομίλου της.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ 0-1

Μια ακόμη ήττα του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ στο στάδιο του Γαλατσίου για την 14η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας. Η ομάδα της πόλης δε κατάφερε και πάλι να πάρει τους τρείς βαθμούς σε ένα παιχνίδι στην έδρα του. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας του ομίλου της.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ 2-0

Μάλλον αναμενόμενη η ήττα της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ εκτός έδρας από το ΚΑΛΑΜΑΚΙ με 2-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους ο Παπαϊορδάνου στο 20′ και στο 48′. Πολύ χαμηλά στη βαθμολογία η ΚΟΡΩΝΙΔΑ, σε κίνδυνο για περιπέτειες!

ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 1-2

Τέλος και η νεότερη ομάδα της πόλης, η ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ γνώρισε την μάλλον άδικη ήττα εντός έδρας από τον ΑΙΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με 2-1, με γκολ στο 90′ από τον Παπαγιάννη των φιλοξενούμενων. Το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 3′ από τον Προφίλη (0-1) , που ισοφαρίστηκε από τον Νταβούλ στο 41′ για το 1-1.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω