Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νεάνιδες στις ΗΠΑ!!!

Νεάνιδες στις ΗΠΑ!!!

Όταν η δουλειά στις υποδομές αποδίδει!

#4 ΙΡΙΣ ΤΣΑΦΑΡΑ

Μετά την Ίριδα Τσαφαρά, 17ετών guard του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, που από τον περασμένο Νοέμβριο έχει επίσημα ανακοινωθεί από το SOUTH FLORIDA University και θα συνδυάσει σπουδές (στην Αρχιτεκτονική) και μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μια ακόμη νεάνιδα του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ετοιμάζει τις βαλίτσες της.

Γ. ΣΙΔΕΡΗ

Πρόκειται για την Γεωργία Σιδέρη 17, guard, που θα συνεχίσει και αυτή τη καριέρα της στην Αμερική σπουδάζοντας με αθλητική υποτροφία στο πανεπιστήμιο Mineral College στο Missouri.

Και οι δύο αθλήτριες, βασικές στην ομάδα νεανίδων του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ τη χρονιά που πέρασε και έφτασε στο τελικό της Α’ ΕΣΚΑ με το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ταξιδεύουν στις ΗΠΑ με διπλό στόχο, σπουδές και basketball στη χώρα που το γέννησε και το εξελίσει συνεχώς.

Και οι δύο “βγαίνουν” από τις υποδομές του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, της ιστορικότερης ομάδας Μπάσκετ Γυναικών στην Ελλάδα, που συνεχίζει, παρά τις αντιξοότητες, να παράγει έργο στο άθλημα, ορόσημο, της Ελλάδας.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η διοίκηση του Γυναικείου μπάσκετ του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ είναι έτοιμη να “ταράξει τα νερά” με κινήσεις έκπληξη τόσο στη Γυναικεία Ομάδα, που φέτος επανέρχεται μετά από 10 χρόνια στην Α1, όσο και με τις ομάδες υποδομών.

Ευχόμαστε στα κορίτσια υγεία και καλή επιτυχία στις σπουδές τους και στο μπάσκετ!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω