Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νοικιάζονται ΟΛΑ! Τα παιδιά στο δρόμο!!!

Νοικιάζονται ΟΛΑ! Τα παιδιά στο δρόμο!!!

Μια καταγγελία – κεραυνός από τον κ. Γιάννη Κατσώνη έφτασε πριν λίγη ώρα στο e-mail μας σχετικά με τις παραχωρήσεις-ενοικιάσεις υποδομών από το Δήμο Γαλατσίου προς κάθε ενδιαφερόμενο! Απολαύστε και…ψηφίστε!!! (οι επισημάνσεις με bold από το Galatsisports)

“Ανάρτηση στην ιστοσελίδα Δήμου Γαλατσίου”

“ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο Δήμος Γαλατσίου προσφέρει την παραχώρηση και ενοικίαση επιλεγμένων εγκαταστάσεων του. Τώρα μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την απαραίτητη φόρμα.”

Περάστε κόσμε, είμαστε ανοικτοί παντού και σας περιμένουμε.
Μπείτε στη σελίδα μας και νοικιάστε όποιο χώρο του ΠΑΛΑΙ, του άλσους και ότι άλλο σας γουστάρει. Θα ικανοποιήσουμε την όποια επιθυμία σας χωρίς δυσκολίες και προσκόμματα.
Θέλετε την “αρένα” του ΠΑΛΑΙ, το κλειστό του άλσους? Περάστε από το ταμείο πληρώστε και πάρτε τα όσο και όποτε θέλετε. Και εσείς αθλητικά σωματεία και αθλούμενη νεολαία του Γαλατσίου περάστε έξω. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση απέναντί σας και κυρίως καμία συστολή. Τα παραχωρούμε όλα και ταυτόχρονα, όπως πριν λίγες εβδομάδες όταν παραχωρήσαμε ταυτόχρονα και το ΠΑΛΑΙ και το κλειστό του άλσους. Αν αυτό το γεγονός ανάγκασε την ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ να μεταφέρει δύο προγραμματισμένους από τον Σεπτέμβριο του 2018 αγώνες μπάσκετ σε άλλες περιοχές με οικονομική επιβάρυνση, δεν μας απασχολεί. Για μας η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία είναι πάνω από τις ανάγκες άθλησης της νεολαίας του Δήμου μας. Πρέπει εξάλλου τα παιδιά να προσαρμοστούν, προκειμένου από τον Νοέμβρη του 2019 μέχρι τα μέσα Γενάρη του 2020 να βγουν στα ανοικτά για σκληραγωγία μέσα στο χειμώνα, όπως και το 2018-19.
Και μη προβάλει ενστάσεις κανένας περίεργος γιατί δεν τρέχει κάστανο. Έχουμε στο τσεπάκι μας τις διοικήσεις των δύο θιγόμενων σωματείων ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Όχι μόνο δεν αντιδρούν αλλά μας κάνουν και “σκριν” σύμφωνα με τον σχετικό μπασκετικό όρο. Αφού αυτοί δεν αισθάνονται υπεύθυνοι απέναντι στα αθλούμενα μέλη τους και τους γονείς που στηρίζουν οικονομικά με το υστέρημά τους, γιατί να χολοσκάσουμε εμείς;
Επί πλέον έχουμε και τυράκι ως παραμυθάκι να προσφέρουμε, αφού γουστάρουν το παραμύθι. Θα υποσχεθούμε – εκλογές έχουμε – οικονομική ενίσχυση ώστε όταν εμείς θα “πουλάμε” τους χώρους και την αθλούμενη νεολαία του Γαλατσίου, αυτοί θα πηγαίνουν σε άλλη γη σε άλλα μέρη νοικιάζοντας ώρες για να λειτουργούν.
Εμείς θέλουμε να μαζεύουμε χρήματα για το ταμείο μας και για την ΕΤΑΔ (δανειστές). Σιγά μη νοιαστούμε για την νεολαία μας. Αν δεν μπορούν με αυτές τις συνθήκες, ας πηγαίνουν στις καφετέριες για να στηριχθούν κι αυτές επιχειρηματικά. Μην είμαστε και αχάριστοι. Δημοτικά τέλη μαζεύουμε από αυτές. Η οριστική λύση στο πρόβλημα της έλλειψης κλειστών χώρων άθλησης στο Γαλάτσι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Η ενδεχόμενη επανεκλογή μας σημαίνει συνέχιση της αγοραίας έκφρασης διοίκησης για τα επόμενα 5 χρόνια. Σας το κάνουμε γνωστό για να μη τρέφεται αυταπάτες.
Εξάλλου ο έτερος κομματικά ομόσταυλος που διεκδικεί τον θώκο έχει ανάμεσα στους άλλους και ένα υποψήφιο που έχει σκάσει από το κακό του που δεν έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ το ΠΑΛΑΙ. Πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου σύμφωνα με τον θυμόσοφο λαό μας.
Και τώρα μπορείτε να πάτε στο καναπέ σας. να περιμένετε όλοι σας, Γαλατσιώτισες – Γαλατσιώτες – νέες-νέοι- γονείς και αξιοδάκρυτες διοικήσεις των σωματείων και να κλωσάτε τα κλούβια αυγά που σας σερβίρονται.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

Σχετικά άρθρα

Πάνω