Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > Οι κυρίες επέστρεψαν!

Οι κυρίες επέστρεψαν!

Ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ Γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία!

Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών 2022-2023, ο αυτοκράτορας του Γυναικείου μπάσκετ επέστρεψε στην Α2 κατηγορία. Η ομάδα των Πατησιών, κέρδισε χθες στο κλειστό της Ηλία Ζερβού την ομάδα του Ζωγράφου Ε.Φ.Α.Ο.Ζ με σκορ 55-39, έκανε το μεταξύ τους 3-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Μετά τον ηθελημένο υποβιβασμό από την Α1 κατηγορία, απόφαση της διοίκησης του Συλλόγου για λόγους οικονομικούς αλλά και αξιοπιστείας εν μέσω πανδημίας, η ομάδα αναγεννήθηκε έχοντας στο τιμόνι ένα δικό της άνθρωπο τη coach Γιαννακάκου και την συνεχή υποστήριξη των φιλάθλων της.

Στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος, η ομάδα του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ κατέλαβε την πρώτη θέση, με 24 νίκες σε 26 αγωνιστικές. Έχοντας 2-0 νίκες από τη κανονική περίοδο, τόσο απέναντι στο ΠΡΟΜΗΘΕΑ, όσο και απέναντι στο Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. στη Α’ και Β’ Φάση των play offs τα αποτελέσματα που πέτυχε ήταν:

Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 55  – Ε.Φ.Α.Ο.Ζ 39

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Καλογριάς

Δεκάλεπτα: 24-8, 38-22, 44-30, 55-39

Σπόρτιγκ (Γιαννακάκου, Μυλωνάς): Καρρά 2, Χαλικοπούλου 18 (1), Κραβαβρη, Μπέτκα 2, Βαφειάδη 14 (2), Ρουσουνέλου 7 (1), Μουζάκη 8, Σαραντοπούλου, Γεωργαλά, Κουφογιάννη 2, Βαρελά, Ζαράνη 2

ΕΦΑΟΖ (Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος):  Πατσιατζή 2, Ιωάννου 7, Χονι 12 (1), Νιτσόγλου 4, Ψαρρού 3 (1), Κοματσιούλη 4 (1), Παπαγεωργίου 3, Τριανταφύλλη 4, Ντότσι, Φλώρου, Βελέντζα, Κογκαλίδη

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους προπονητές, φιλάθλους και διοίκηση του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ για το Πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2!
Ευχόμαστε τα κλύτερα στις Εθνικές κατηγορίες!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω