Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Ο θάνατος του Αθλητισμού δια χειρός ΝΔ!

Ο θάνατος του Αθλητισμού δια χειρός ΝΔ!

ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Η πολυδιαφημισμένη επιτυχία της άνοιξης απέναντι στη πανδημία COVID-19, έγινε πλήρης αποτυχία το φθινόπωρο και τώρα είμαστε σε ελεύθερη πτώση καταστροφής! Και όλο αυτό γιατί ΔΕΝ έχουμε ηγέτες που μπορούν να δουν, αναλύσουν, ακούσουν και πράξουν αυτό που πρέπει!

Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με περισπούδαστο ύφος ανακοινώνει  “ΚΛΕΙΣΤΟΣ ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ μέχρι 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020”, χωρίς καμμιά περαιτέρω εξήγηση(?), υπόσχεση(?), ή ότι άλλο θέλετε, δείτε παρακάτω τι γίνεται για το ίδιο θέμα στο πλανήτη ΓΗ.

ΓΑΛΛΙΑ: 400 εκατομύρια EUROS για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και αθλητικά Σωματεία!

ΑΓΓΛΙΑ: Συνδυασμένη εισφορά μετρητών ύψους 300 εκατομμυρίων λιρών για να προστατεύσουν το άμεσο μέλλον τους κατά τη χειμερινή περίοδο, για τα βασικά αθλήματα, ενώ για ιδιώτες και συλλόγους παροχή από 500 – 50000 λίρες για την ασφαλή επανεκίννηση τους στα σπορτς.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: 85 εκατομύρια EUROS οικονομική βοήθεια στον αθλητισμό της Ιρλανδίας για να ανταπεξέλθει στη πανδημία!

ΚΑΝΑΔΑΣ: $72 εκατομύρια ομοσπονδιακό πακέτο βοήθειας για τον αθλητικό τομέα μέσα στην πανδημία

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: H κυβέρνηση του Κουίνσλαντ έχει δεσμεύσει 51,3 εκατομμύρια δολάρια για μια ασφαλή επανεκκίνηση COVID για αθλητικούς οργανισμούς , και συλλόγους αναψυχής και γυμναστικής!

Και πολλές άλλες κυβερνήσεις βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση, προσπαθώντας να κρατήσουν ζωντανό ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της κοινωνίας, αυτό του αθλητισμού.

Η ελληνική κυβέρνηση ξεχνάει εντελώς τον ελληνικό αθλητισμό, και μάλιστα τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ αθλητισμό. Ίσως το μοναδικό κομμάτι αυτής της χώρας που μπορεί και συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία της, που φέρνει μετάλλια, επιτυχίες, εξάγει πρωταθλητές και προπονητές, δίνει υπερηφάνεια στους πολίτες, δόξα και τιμές στη χώρα τους, που όλοι οι κυβερνώντες καπελλώνουν μόλις αυτά επιτευχθούν. Μαζί κερδίζουμε αλλά εσείς φταίτε που χάσατε!!!

Κανένας από όλους αυτούς τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλήτριες, δεν ζητάει ελεημοσύνη, δε ζητάει χάρες. Θέλουν μόνο να παίξουν, να αθληθούν στο σπορ που αγαπούν. Με κάθε δυνατή προστασία, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με συνεχή τεστ, και χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος διασποράς όπως έχει διαφανεί στο πρώτο και δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Αλλά ποιός ακούει? Φυσάει δυνατά πάνω στο ποδήλατο, και ο αέρας παίρνει μακρυά τις κραυγές! Δυστυχώς!

Σχετικά άρθρα

Πάνω