Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ: Ήττα χωρίς μάχη;;;

ΠΑΛΑΙ: Ήττα χωρίς μάχη;;;

ΠΑΛΑΙ: και τη συντήρηση του τη θέλει!

Οι εκλογές έρχονται σιγά-σιγά και άλλοι “κοκορεύονται” για αυτά που έκαναν και άλλοι “κράζουν” για αυτά που δεν έγιναν.

Στο πολιτικό – αθλητικό πεδίο, πολλά λέγονται και πολλά θα ειπωθούν, και σίγουρα το ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα διαφωνιών…

Λάβαμε σήμερα από τον κ. Γιάννη Κατσώνη το παρακάκτω σχετικό κείμενο και σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο, μια και το Galatsisports δεν δεσμεύεται, όπως άλλοι στο Γαλάτσι, με κανένα τρόπο απέναντι σε κανέναν υποψήφιο και τηρεί την υπόσχεσή του για ενυπόγραφες δημοσιεύσεις.

“ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Ηττα χωρίς μάχη)

Προς το τέλος του 2015 αθλητικοί και πολιτιστικοί φορείς μαζί με κάποιες(όχι όλες) δημοτικές παρατάξεις υποχρέωσαν τον διστακτικό στα όρια της άρνησης, δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο  να τεθεί επικεφαλής προκειμένου να ανοίξει ο χώρος και να χρησιμοποιηθεί  πέρα από όλα τα άλλα, κυρίως για τις ανάγκες των αθλητικών φορέων για κλειστούς χώρους άθλησης.

Στη πορεία του χρόνου και αφού ο Δήμος Γαλατσίου καθάρισε τους χώρους και τους κατέστησε χρησιμοποιήσιμους, ο κος Δήμαρχος άρχισε τις διαπραγματεύσεις με την ΕΤΑΔ. Η κατάληξη των διαπραγματεύσεων με ποδοσφαιρικούς όρους ήταν “γκολ η ΕΤΑΔ σέντρα ο κος Δήμαρχος.”
Με βασική του φιλοσοφία την αγοραία εκδοχή, συμφώνησε στο μοίρασμα των εσόδων από την παραχώρηση των χώρων για εκδηλώσεις τρίτων και λησμόνησε να διεκδικήσει κάτι σταθερό.
Ο ένας βοηθητικός χώρος που αποτελείται από 4 ανεξάρτητα κλειστά έγινε στούντιο τηλεοπτικού σταθμού. Ο άλλος βοηθητικός χώρος που αφορά 2 κλειστά γυμναστήρια σαν αυτό του άλσους έγινε στούντιο άλλου τηλεοπτικού σταθμού.
Στην κύρια σάλα μπήκαν οι αθλητικοί φορείς εντελώς περιληπτικά με αποτέλεσμα  εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες για δυόμιση μήνες μέσα στο χειμώνα και μερικά σαββατοκύριακα το υπόλοιπο διάστημα να μην αθλούνται καθόλου ή να επιστρέφουν στα ακατάλληλα ανοιχτά.
Και όσο δεν θα υπάρξει σθεναρή διεκδίκηση για αποκλειστική χρήση από το Δήμο Γαλατσίου τουλάχιστον κάποιου από τα βοηθητικά γυμναστήρια, τόσο θα λιγοστεύει ο χρόνος άθλησης μέσα στο παλαί . Και αυτό είναι σίγουρο αφού και η παραχώρηση σε ιδιώτες θα συνεχιστεί και διαρκώς θα διευρύνετε. Ο σημερινός Δήμαρχος  που διεκδικεί  την επανεκλογή στις επικείμενες εκλογές, θα υποσχεθεί πολλά ΘΑ. Με λίγα λόγια θα υποσχεθεί να πράξει αυτά που δεν έπραξε μέχρι τώρα. Δυστυχώς στο Γαλάτσι το εκλογικό σώμα στην πλειοψηφία του τα τελευταία χρόνια, επιλέγει Δημοτικές πλειοψηφίες που δεν έχουν τη διάθεση να συγκρουστούν διεκδικώντας τα αυτονόητα. Και στην περίπτωση του παλαί η εξασφάλιση κλειστών χώρων άθλησης σε σταθερή βάση για τις ανάγκες της νεολαίας του Γαλατσίου και των αθλητικών φορέων είναι το αυτονόητο. 
 
                                                                                                                                                ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ 
                                                                                                                                                         ΤΗΛ.   6936122335  “

Σχετικά άρθρα

Πάνω