Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Και ξαφνικά ενδιαφέρον από παντού!!!

ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Και ξαφνικά ενδιαφέρον από παντού!!!

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ – Το ΘΕΛΕΙ η ΑΕΚ και ο ΤΖΕΛΑΛΗΣ

Δημοσιογραφικές πληροφορίες και αναρτήσεις σε blogs τις τελευταίες μέρες δείχνουν μια νέα και έντονη δραστηριότητα γύρω από το θέμα  του Κλειστού Ολυμπιακού Γηπέδου ΠΑΛΑΙ στο ΓΑΛΑΤΣΙ. Όπως φαίνεται η κοινοπραξία Sonae Sierra – Όμιλος Χαραγκιώνη, που είχε πάρει το ΠΑΛΑΙ από τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ για εκμετάλλευση, μετά τις τεράστιες δυσκολίες της επένδυσης τους, με τα τόσα γραφειοκρατικά – νομικά – πολεοδομικά προβλήματα, αποσύρεται από τα σχέδια της, με ζημιά που εκτιμάται περίπου στα 20 εκατομμύρια Euro.

palaiGalΠληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι για να ακυρώσει τη σύμβαση της με το Ελληνικό Δημόσιο, θα απαιτήσει δικαστικά την οικονομική της αποζημίωση.

Από την άλλη, δηλώσεις της επίσημης ΑΕΚ, έθεταν το θέμα επαναχρησιμοποίησης του ΠΑΛΑΙ από τα τμήματα της που ψάχνουν εναγωνίως έδρα για τα αθλήματα σάλας.

Σε όλα αυτά, και με δεδομένο το νομικό μπλέξιμο της όλης κατάστασης ήρθε και μια πληροφορία ότι ο όμιλος ΤΖΕΛΑΛΗ, απέστειλε έγγραφο στο TAIΠEΔ με το οποίο ζητάει να πληροφορηθεί για το κλειστό γυμναστήριο και αν μπορεί να μισθώσει μέρος αυτού.

Επίσης, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κος Τσίρος φέρεται να δήλωσε στη Deal News ότι ο Δήμος σχεδιάζει την μετατροπή του χώρου σε πράσινο, και την δημιουργία πολυχώρου με την μεταφορά εκεί των Δημαρχείων Γαλατσίου, Nέας Iωνίας και Ψυχικού, αλλά και των υπηρεσιών του IKA.

Το GALATSISPORTS θα παρακολουθεί το θέμα από κοντά και θα σας ενημερώσει αμέσως.

Περισσότερο αναλυτικές πληροφορίες και στο dealnews.gr

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω