Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Ο αγώνας συνεχίζεται…

ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Ο αγώνας συνεχίζεται…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΝΙΚΗ του ΠΑΛΑΙ!!!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στο Δημαρχείο η συγκέντρωση που οργανώθηκε από τη Κίνηση Φορέων και Πολιτών Γαλατσίου – Ν.Ιωνίας  – Ε’ Δημοτικής κοινότητας Δ.Αθήνας για τη διάσωση του ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, με σκοπό τον προγραμματισμό των επομένων εκδηλώσεων και αγωνιστικών κινήσεων.

palai_no Ένθερμη υποστήριξη των θέσεων της “Κίνησης ” από τους  εκπροσώπους  της Ν .Ιωνίας και της Εης Δημοτικής Κοινότητας, πέραν της παρουσίας τους στην εκδήλωση που αποφάσισε:

  • Την οργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας το Σεπτέμβρη
  • Την κυκλοφορία κειμένου με αιτιολογημένες τις θέσεις ‘’ Δημόσια εγκατάσταση για αθλητισμό και πολιτισμό με ελεύθερη τη πρόσβαση των πολιτών ‘’.Το κείμενο θα τεθεί υπόψη των πολιτών με συλλογή υπογραφών.
  • Τη νομική διερεύνηση για τυχόν παρεμβάσεις στον κατάλληλο χρόνο. Γιά το σκοπό αυτό αποφασίστηκε συνάντηση των δικηγόρων που συμμετέχουν στη  “Κίνηση ” την Τετάρτη 16.7.14

Ο νεος Δήμαρχος Γαλατσίου κ.Γ. Μαρκόπουλος που παρευρέθηκε, δήλωσε ότι τον απασχολεί η δυνατότητα συμμετοχής του Δήμου στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ και επανέλαβε ότι οι χειρισμοί υπό τη Δημαρχία του θα γίνονται με διαφάνεια και συμμετοχή όλων, ενώ αποχωρώντας τόνισε, ότι συμφωνεί με όποια απόφαση ληφθεί στη συνέχεια.

Αν μη τι άλλο, από τις εκδηλώσεις κα ιτη συμμετοχή των φορέων φαίνεται η διάθεση για αγώνα στην υπόθεση ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ! Οψόμεθα!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω