Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία…

ΠΑΛΑΙ: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία…

X-FACTOR για ΣΚΑΙ στο ΠΑΛΑΙ – ΕΞΑΜΗΝΗ ΧΡΗΣΗ (?) από ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Η επανακατάληψη του ΠΑΛΑΙ από τους φορείς και το Δήμο Γαλατσίου είχε γρήγορο τέλος μετά από συνάντηση που έγινε χθες το μεσημέρι στο ΤΑΙΠΕΔ με στελέχη του και τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλο, Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Η. Γκότση, Αντιδήμαρχο Γαλατσίου Γ. Μελλισουργό, δημ. σύμβουλο Γαλατσίου Σ. Παναγιώτου (Ενότητα για την Ανατροπή) και δημ. σύμβουλο Ν. Ιωνίας Γ.  Κολμανιώτη.

Το ΤΑΙΠΕΔ, πιθανότατα για να προλάβει τυχόν δυναμικές αντιδράσεις των κατοίκων αφού είχε ήδη συμφωνήσει με τον ΣΚΑΙ, (πληροφορία που το Galatsisports είχε πριν περίπου 7 μέρες) πρόσφερε γραπτή συμφωνία για χρήση μέρους των εγκαταστάσεων στο ΓΑΛΑΤΣΙ για έξη μήνες με υποχρέωση του Δήμου Γαλατσίου να καταθέσει πλήρη μελέτη χρήσης των εγκαταστάσεων και μετά να αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνει.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…

palai4

Ο Δήμος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ειδικά ο Δήμαρχος κ. Γ. Μαρκόπουλος, έχοντας μεγάλη εμπειρία διοίκησης αλλά και διαπραγματεύσεων – λόγω πρότερου ιδιωτικού εργασιακού βίου – θεωρούμε ότι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με το θέμα του ΠΑΛΑΙ!!!

Θα έπρεπε ΗΔΗ να έχει ετοιμάσει μελέτη χρήσης – χρηματοδότησης – αίτημα παραχώρησης όλων των εγκαταστάσεων του ΠΑΛΑΙ, πριν από την κατάληψη!!!

Αντί να ακούει τους διάφορους εγκάθετους κομμάτων στα αθλητικά πράγματα του Γαλατσίου, τους “wanna be” προέδρους-πολιτικούς και λοιπούς αργόσχολους πολιτικοκοινωνικούς αναλυτές της πόλης, μετά τη πρώτη αποτυχημένη κατάληψη, έπρεπε κατά τη γνώμη μας εκμεταλευόμενος το χρόνο του ενός μήνα από τότε, να οργανώσει επανακατάληψη με ΑΜΕΣΗ δυνατότητα χρήσης του χώρου.

Ήταν αυτό δυνατόν;  Βεβαίως!!!  Πως;  Δείτε:

  1. Προμήθεια δαπέδου μπάσκετ προδιαγραμμισμένου, σαν αυτό που χρησιμοποιεί η ομοσπονδία στα επίσημα διεθνή 3χ3.!
  2. Προμήθεια μπασκετών προδιαγραφών FIBA, σαν αυτές που χρησιμοποιούνται στα επίσημα διεθνή 3χ3.!
  3. Ετοιμότητα συνεργείων τοποθέτησης των δαπέδων – μπασκετών κλπ υλικού, με ολονύχτια εργασία βεβαίως – βεβαίως.!
  4. Περιφρούριση της κατάληψης των χώρων.!
  5. Ανάρτηση προγράμματος χρήσης των χώρων από τους Αθλητικούς Συλλόγους – Πρόγραμμα από τον Δήμο όχι από παράγοντα ομάδας!
  6. Αμεση χρήση του έτοιμου πλέον χώρου από τις ομάδες των Συλλόγων.!!!

Μετά από μια τέτοια οργάνωση και κίνηση, που θα αποδείκνευε σε όλους ότι ο ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θέλει και πολύ σοβαρά ΜΠΟΡΕΙ να εκμεταλευτεί τις εγκαταστάσεις προς όφελος των δημοτών και της νεολαίας της πόλης, νομίζετε ότι θα ήταν εύκολο για τον πετάξουν έξω από το ΠΑΛΑΙ; Αμφιβάλουμε!!!

Όσο για τη συνέχεια;;; Ατέρμονες νέες συζητήσεις, συνεδριάσεις όπου κάθε πικραμένος θα λέει πάλι τα δικά του, αναχρονιστικές σκέψεις δράσης, και ο “ιδιωτικός” τομέας (πχ ΣΚΑΙ) να τρέχει…

Δυστυχώς το καλάθι που κρατάμε μίκρυνε πάρα πολύ!!!

Κ. Κοντώσης

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω