Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ: Πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής

ΠΑΛΑΙ: Πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής

Από τον ηλεκτρονικό τύπο του Γαλατσίου, “ψαρέψαμε” τη παρακάτω πρόσκληση για το ΠΑΛΑΙ! Αν και το GALATSISPORTS έχει δώσει πολλές ¨πρωτιές¨ σχετικά με  το θέμα, οι κύριοι που συντονίζουν την ενημέρωση της ΚΙΝΗΣΗΣ δεν μας τιμούν με την ενημέρωσή τους. Δεν πειράζει! Εμείς εδώ είμαστε.

palaiGal_1Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Δευτέρα 8 Σεπτέμβρη 2014 στις 8,30 μ.μ. συγκέντρωση – σύσκεψη στο Δημαρχείο

Αγαπητή φίλη , αγαπητέ φίλε,

Είναι γνωστό ότι μετά από συγκεντρώσεις – συζητήσεις φορέων και πολιτών ευρύτατου συλλογικού, κοινωνικού και Δημοτικού φάσματος, όπου διαπιστώθηκε διάθεση αντίστασης στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ για μετατροπή του ‘’ Παλαί ‘’ σε εμπορικό κέντρο, συστήθηκε ο παραπάνω, με τον εύγλωτο τίτλο, φορέας.

Τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο κυκλοφόρησαν ανακοινώσεις, αφίσες, αναρτήθηκαν πανώ, πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία- συναυλία στο παλιό τέρμα, δημιουργήθηκε ‘’ ταμείο ‘’ και συστήθηκε ‘’προσωρινή συντονιστική επιτροπή’’.  ‘Ηρθε η ώρα να οργανώσουμε την αντίσταση της πόλης και της περιοχής με διαδικασίες δημοκρατικές αλλά και κλιμακούμενου δυναμισμού.

Σε καλούμε στη πρώτη μετά το καλοκαίρι συγκέντρωσή μας την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014  στις 8,30 μ.μ. στο Δημαρχείο για να αναζητήσουμε, όλοι μαζί, το προσφορότερο δρόμο οργάνωσης και αποτελεσματικότητας

Η προσωρινή συντονιστική επιτροπή

ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Δ.ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ( ΄΄ ΠΑΛΑΙ ΄΄)

Σχετικά άρθρα

Πάνω