Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ: Τι γίνεται τελικά?

ΠΑΛΑΙ: Τι γίνεται τελικά?

ΞΕΧΑΣΤΕ τις ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ – ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Σε μια πραγματικά τελματώδη κατάσταση έχει περιέλθει το θέμα του ΠΑΛΑΙ. Και όσο το πράγμα δεν ξεκαθαρίζει, τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται.

Ως γνωστόν η σύμβαση παραχώρησης από την ΕΤΑΔ στο Δήμο Γαλατσίου έχει λήξει από τις 7 Ιαναουαρίου 2020. Επομένως κάθε χρήση του ΠΑΛΑΙ, εκ μέρους του Δήμου, από τότε μέχρι νέας (?) παραχώρησης είναι ουσιαστικά και παράνομη. Ηρωικές δηλώσεις τύπου «κανείς δεν πρόκειται να μας βγάλει από ’κει», τώρα που ο Δήμαρχος είναι και “δικό” τους παιδί δεν έχουν και μεγάλη σημασία…

Παρά τα ευχολόγια λοιπόν του Δημάρχου κ. Μαρκόπουλου για παραχώρηση ΟΛΗΣ της εγκατάστασης στο Δήμο για… 49 χρόνια, οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι και “με το σταγονόμετρο” και ανησυχητικές.

Το GalatsiSports είναι σε θέση να σας παρουσιάσει τη σημερινή κατάσταση, μια κατάσταση που μάλλον ΔΕΝ είναι ικανοποιητική. Εξηγούμαστε:

  • Το CHRISTMAS THEATER έχει προγραμματισμένες εκδηλώσεις το τρέχοντα μήνα στο ΠΑΛΑΙ, ενώ στο πρόγραμμά του έχει ανακοινώσει και εκδηλώσεις για ΟΚΤΩΒΡΙΟ και ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2020!!!
  • Από τη πλευρά του Δήμου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ υπάρχει “σιγή ασυρμάτου”. Τίποτα επίσημο, ούτε στο ΔΣ του ΔΗΜΟΥ, ούτε σε “φιλικά” μέσα.

Πληροφορίες του GalatsiSports όμως αναφέρουν ότι το θέμα του ΠΑΛΑΙ το έχει ήδη χειριστεί προσωπικά ο Δήμαρχος με τον CEO της ΕΤΑΔ και έχουν ήδη δώσει τα χέρια. Απομένει να “περάσει” και από το ΔΣ της ΕΤΑΔ.

Συμφώνησαν πρώτα σε παράταση της παραχώρησης στο Δήμο για ένα χρόνο, και μετά ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για τη παραχώρηση όλης(?) της εγκατάστασης σε πλειοδότη.

Εμείς αυτά μαθαίνουμε και σας τα μεταφέρουμε.

Τώρα μένει να δούμε τις αντιδράσεις των Αθλητικών Σωματείων και των πολιτών του Γαλατσίου μόλις υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις!

Πάντως μετά την αντιδημαρχία στον Πρόεδρο του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, χθές ο Δήμαρχος προσέλαβε – έμμισθο – και τον πρόεδρο της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ως ειδικό συνεργάτη-σύμβουλο.  Μη μου πείτε, ο Δήμαρχος ΣΚΙΖΕΙ σε στρατηγικές! Μόνο ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ του έχει ξεφύγει, αλλά ο ΠΑΣ δεν χρειάζεται το ΠΑΛΑΙ… Ας είναι καλά η Δούρου και η χρηματοδότηση της ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου…

Σχετικά άρθρα

Πάνω