Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΕΡΠΑΤΑΩ για να ΠΕΤΑΩ!

ΠΕΡΠΑΤΑΩ για να ΠΕΤΑΩ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ!!!

Το περπάτημα ζωής και ελπίδας – ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΕΤΑΩ». Η άσκηση είναι αναζωογονητική δραστηριότητα που βοηθά τον οργανισμό να διατηρεί την σωματική και ψυχική του ευεξία. Το περπάτημα είναι η ιδανικότερη και η πιο απλή μορφή άσκησης ανεξάρτητα απο την ηλικία και τη φυσική κατάσταση. Δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό παρά μόνο ένα «άνετο» ζευγάρι παπούτσια. Δεν έχει κανένα κίνδυνο για τραυματισμό η ατύχημα. Θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά και να αισθάνεστε πιο υγιείς.

perpatwΓια να είναι αποτελεσματική η άσκηση θα πρέπει το περπάτημα να είναι μέτριας έντασης για να ανεβαίνουν οι σφυγμοί και να ιδρώνετε ελαφρώς. Ο σίγουρος τρόπος για να ξέρετε ότι έχετε φτάσει στη σωστή ένταση είναι να μπορείτε να πείτε τους στίχους ενός αγαπημένους σας τραγουδιού. Στόχος να περπατάτε με αυτό τον ρυθμό για 30-40 λεπτά την μέρα δηλαδή συνολικά δυόμιση ώρες την εβδομάδα. Μπορείτε να μοιράσετε τα 30 λεπτά σε δύο συνεδρίες των 15 λεπτών.

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) σε συνεργασία με το Δωδεκανησιακό σύλλογο αυτοάνοσων νοσημάτων αρθρίτιδας, λύκου η «Θάλεια» και το σύλλογο γονέων και παιδιών με αρθρίτιδα Αθήνας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα της αρθρίτιδας διοργανώνει Το περπάτημα ζωής και ελπίδας με σκοπό τόσο της ευαισθητοποίησης του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις, όσο και της ενημέρωσης των ατόμων με ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, οστεοπόρωση για τα ευεργετικά αποτελέσματα της ήπιας άσκησης.

Σας προτρέπουμε να φορέσετε παπούτσια περιπάτου και ελάτε να περπατήσουμε μαζί την Κυριακή 21 του Σεπτέμβρη στο πάρκο Βείκου στις 11.οο σε διαδρομή του ενός χιλιομέτρου. Την ίδια μέρα στη Ρόδο και την Πάτρα συμπατριώτισες και συμπατριώτες συμμετέχουν στην εκδήλωση Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου και τη χορηγία της Pfizer.

Το GalatsiSports είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και σας περιμένει όλους σας! Σημειώστε την ημερομηνία και ώρα! Θα τα πούμε στο Αλσος!!!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω